INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tributul campionilor » Doi mari sportivi l-au felicitat pe Messi: ”Nu mă mai satur să îl privesc”

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 18:35

Lionel Messi a cîștigat la începutul săptămînii cel de-al cincilea Balon de Aur din carieră și a primit laude și felicitări din partea multor microbiști și personalități din lumea sportului.

Roger Federer și Usain Bolt sînt doi campioni care au ales să îl felicite pe starul Barcelonei.

”Oamenii chiar îl apreciază. Cred că e cel mai bun fotbalist din toate timpurile și încă nu a împlinit 30 de ani. Nu mă mai statur să îl privesc cum joacă. Îmi doresc ca el să cîștige Cupa Mondială sau alt trofeu cu Argentina”, a declarat fostul lider din ATP.

Cel mai bun atlet actual a ținut și el să îi aducă un omagiu lui Messi: ”În comparație cu el, mă simt de parcă aș juca un fotbal ca în clasa a V-a. Probabil că m-ar putea depăși într-un sprint pe 30 de metri. E dominant. Pare un om de treabă și e uimitor să îl privești cum joacă”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează