INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

UEFA e pe cale să renunțe la unul dintre orașele desemnate să găzduiască EURO 2020 » Când va fi luată decizia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:23

Bruxelles este unul dintre orașele alese de UEFA pentru a găzdui meciuri la EURO 2020, însă forul european ar putea reveni asupra deciziei în această săptămână.

Oficialii din Bruxelles se agajaseră să construiască un nou stadion de 60.000 de locuri, însă procesul a fost îngrunat din cauza unor probleme politice, iar reprezentații UEFA sunt pe punctul de retrage dreptul de organizare orașului belgian. 

Locul acestuia ar urma să fie luat de capitala Suediei, Stockholm. O deciziei în acest sens va fi luată joi de UEFA, când problema va fi votată de forul european. 

Printre cele 13 orașe desemnate să organizeze meciuri la EURO 2020 se numără și București. Toate cele 4 partide ar urma să se dispute pe Arena Națională, dar oficialii români s-au angajat să renoveze alte patru arene: Ghencea, Giulești, "Ștefan cel Mare" și "Arcul de Triumf".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  05 Decembrie 2017, 16:20

Ghencea, Giulești, "Ștefan cel Mare" și "Arcul de Triumf".... de ce unele au ghilimele altele nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează