INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ultimul asalt! Manchester United depune mari eforturi pentru a împlini cel mai mare vis al fanilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 18:52

Manchester United n-a renunțat la ideea de a-l readuce pe Ronaldo pe Old Trafford și încearcă în această perioadă să rezolve mutarea care ar putea reprezenta o revenire spectaculoasă în fotbalul britanic.

Manchester Evening News anunță că la United se lucrează intens la o nouă propunere pentru Real Madrid, care l-a adus acum 6 ani pe Cristiano de la echipa engleză pentru suma record de 80 de milioane de lire sterline.

Van Gaal i-a transferat vara aceasta pe Memphis Depay, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger și Morgan Schneiderlin.

Discuțiile au reapărut pe fondul zvonurilor că Ronaldo nu se mai simte bine în Spania. Starul portughez spera să continue să lucreze cu Ancelotti și este nemulțumit de strategia lui Florentino Perez, de plecarea lui Casillas și eventuala plecare a lui Ramos, dar și de cea a noului antrenor, Rafa Benitez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează