INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Un arbitru de Mondial a cerut bani unui club pentru a-l avantaja la finala Cupei. A fost suspendat pe viață!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 12:34

Sauditul Fahad Al-Mirdasi era pe lista celor 36 de ”centrali” pentru turneul final din Rusia. A ratat tot. A fost exclus și de FIFA, după ce a încercat să trucheze ultimul act al Cupei Regelui.

Un arbitru tânăr, propulsat spre Mondial, dispare dintr-o dată din fotbal. Sauditul Fahad Al-Mirdasi, în vârstă de 32 de ani, cu ecuson FIFA din 2011, participase la ultima Cupă a Confederațiilor și făcea parte din grupul de 36 selectați pentru turneul final. Nu va mai ajunge în Rusia.

A fost arestat și a recunoscut

Sâmbăta trecută, ar fi trebuit să conducă finala Cupei Regelui, între Al Ittihad și Al Faisaly. Înaintea meciului, Al-Mirdasi i-a propus lui Hamad Al-Senaie, președintele lui Al Ittihad, să-i ajute pe galbeni să câștige trofeul în schimbul unei sume de bani. A încercat să trucheze finala.

Al-Senaie n-a intrat însă în jocul arbitrului. Le-a transmis oficialilor din federație toate mesajele primite pe WhatsApp de la "central". Și forul saudit a alertat autoritățile.

Urmarea: Al-Mirdasi a fost arestat și suspendat pe viață din fotbal, după ce a recunoscut totul. Adio, Mondial. Adio, carieră! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează