INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

„Un blackout colectiv” » Primele reacții la Bayern, după umilitorul 0-5 din Cupă

Robert Lewandovski și Thomas Muller
Foto: Imago
Robert Lewandovski și Thomas Muller Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 10:02 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 11:00

Șocat, managerul lui Bayern, Hasan Salihamidzici, abia s-a adunat ca să găsească o explicație pentru „demontajul” suferit în Cupa Germaniei, la Monchengladbach: 0-5. El și Thomas Muller au fost singurii care au avut curajul să vină în fața camerelor TV.

Managerul Borussiei Monchengladbach, Max Eberl, a spus-o cel mai bine, la final: „La așa ceva, ca adversar al lui Bayern, doar visezi. Dar că se va și întâmpla în realitate n-ai crede niciodată. Echipa noastră a făcut un meci de legendă, ce va intra cu siguranță în cartea de istorie a clubului”. 

Sigur nu va lipsi nici din cea a lui Bayern. Însă drept cea mai dură și mai umilitoare înfrângere suferită vreodată în Cupa Germaniei: 0-5. 

„Nu pot să-mi explic”

 Nimic n-a funcționat la supercampioana Germaniei, miercuri seară. Tabloidul Bild a scris că „pentru Bayern, acest eșec a însemnat ceea ce pentru Brazilia a fost acel 1-7 cu naționala noastră, la Mondialul din 2014. Borussia i-a dezmembrat pe campioni!”

Vizibil șocat, managerul Hasan Salihamidzici abia și-a găsit cuvintele în fața camerelor de luat vederi. El a vorbit despre „un blackout colectiv. Noi n-am fost pe teren. În prima repriză n-am câștigat niciun duel! Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat cu echipa”. 

„Nu și-au meritat banii” 

Cel mai rău au arătat apărătorii. Upamecano, în special, Pavard, Hernandez și Davies și-au pus echipa pe butuci încă din primele 20 de minute. Prin erori de poziționare, pase greșite și depășiți foarte ușor, ei le-au făcut cadou amfitrionilor nu mai puțin de trei goluri. Iar în cele din urmă și calificarea. 

Toți au fost notați de majoritatea cotidienelor apărute azi cu 6, cel mai mic calificativ existent în Germania, echivalent cu „nu și-au meritat banii”

Fără reacție pe teren, bavarezii au rămas la fel și după fluierul final, cu excepția lui Thomas Muller. Au dispărut rapid la vestiare și de acolo, direct la aeroport.

265 de meciuride Cupă jucase Bayern anterior celei cu M'gladbach, de miercuri. Niciodată n-a primit trei goluri în primele 20 de minute

0 ocazii a avut supergolgheterul Lewandowski miercuri seară. Record negativ

2 eliminări consecutive din turul 2 al Cupei are Bayern. Sezonul trecut a fost scoasă din competiție de Holstein Kiel, la penalty-uri

Așa ceva n-am mai trăit. E fără cuvinte. Puteți spune și scrie despre noi ce vreți, că n-avem argumente să contrazicem pe nimeni 
-Thomas Muller, mijlocaș Bayern, la Sky Germania

Citește alte știri din fotbalul internațional:

3 nume pe lista scurtă a Barcelonei » Planul lui Laporta, după demiterea lui Koeman

Vlad Chiricheș și Sassuolo au produs surpriza etapei: victorie pe terenul lui Juventus! Radu Drăgușin, MVP la Sampdoria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează