INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un coleg al lui Ianis Hagi, amenințat cu moartea dintr-un motiv halucinant!

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 10:29

A fost titular în 6 din cele 7 jocuri ale Fiorentinei în acest campionat și integralist cu Chievo (1-2). Acel eșec de la Verona l-a marcat însă pe Cristiano Biraghi. Nu din cauza rezultatului, ci al reacției unuia dintre tifosii Fiorentinei, ce i-a amenințat familia cu moartea!

Motivul? Absurd! Era furios că pierduse la Fantacalcio, jocul virtual organizat de La Gazzetta dello Sport, din cauza prestației fundașului stânga și colegului lui Ianis Hagi.

"După meciul cu Chievo, cineva m-a atacat pe contul de Instagram și mi-a urat ca familia mea, pe care o și văzuse pe stadion, să nu se mai întoarcă vie la Florența. Accept criticile, admit că mai greșesc, deși nu sunt Messi sau Ronaldo, rezist și la insulte dacă se referă strict la evoluțiile mele.

Însă nu tolerez amenințările cu familia! M-am revoltat ca bărbat, nu ca fotbalist, și nu am alertat poliția pentru că nu vreau să fac scandal", a povestit Biraghi, cel care a jucat alături de Alexandru Mitriță în sezonul trecut, retrogradând cu Pescara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează