INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Un nou război între Madrid şi Manchester United! Cele două se luptă pentru Maicon!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Prima ţintă a lui Sir Alex Ferguson pentru perioada de mercato nu este un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, aşa cum s-ar putea crede. Managerul scoţian intenţionează să obţină semnătura fundaşului brazilian Douglas Maicon, pentru care este dispus să-i ofere lui Inter aproximativ 25 de milioane de euro.

Rivala "diavolilor" pentru obţinerea semnăturii jucătorului? Aşa cum v-aţi imaginat, Real Madrid, care vrea la rîndu-i să-l aconteze pe campionul din Serie A. Principalul impediment pentru ca Maicon să ajungă la vicecampioana Spaniei îl reprezintă oferta de 21 de milioane de euro, inferioară celei făcute de United.

Douglas Maicon, 27 de ani, este pe Meazza din 2006, cînd a fost transferat la inter de la AS Monaco şi a recunoscut recent că intenţionează să părăsească Serie A, nemulţumit de viaţa monotonă de la Milano.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  17 Iunie 2009, 10:55

De fapt, Sergio Ramos e fundas central de meserie, insa la Real a jucat mai mult fundas dreapta din cauza accidentatilor Salgado si Torres.

 •  17 Iunie 2009, 10:29

vanzarea lui maicon este pt a se face loc lui zaneti pe dreapta .....odata cu venirea lui thiago motta ( mij dreapta ) care urca de foarte multe ori si ajuta ofensiva nu mai e nevoie si de maicon cu urcarile lui .. PS davide santon joaca pe partea stanga ...un singur meci a jucat pe dreapta in ultima etapa contra atalantei

 •  17 Iunie 2009, 01:11
Postat de pe 16 Iunie 2009, 22:50

Bah gigi ce mare microbist esti!!!!!!!! Pe toti ii cunosti mah asa de bine? De cand draq joaca Ramos fundas stanga? Esti nebun rau..........

multumesc pntru ajutar ca cred ca gigi e chiar adevaratu gigi nu stie nimic. stie doar sa vb ce nu trebuie

Vezi toate comentariile (12)
Comentează