INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Un oficial al lui Santos susţine că Guardiola l-a vorbit de rău pe Vilanova! » "Nu va şti să-i joace pe Messi şi Neymar împreună". Pep neagă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 15:05

UPDATE Josep Guardiola neagă că l-ar fi vorbit de rău pe Vilanova. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi, tehnicianul lui Bayern a spus:

"A cîştigat cel mai de succes titlu din istoria Barcelonei. E un argument suficient cît să fie clar pentru toată lumea cît de bun e Tito. Plus că, fotbaliştii buni joacă foarte bine împreună, iar Messi şi Neymar cu siguranţă vor juca bine"
Odilio Rodrigues, vicepreşedintele lui Santos, susţine că Guardiola a făcut comentarii deloc prietenoase la adresa lui Tito Vilanova.

Conducerea lui Santos a intermediat o întîlnire între Neymar senior şi Josep Guardiola. Odilio Rodrigues susţine că Pep i-ar fi spus tatălui fotbalistului că Neymar ar trebui să semneze cu Bayern Munchen, club la care ar avea: "şanse reale să joace alături de cei mai buni din lume" şi că "actualul antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova, nu va şti să-i folosească pe Messi şi Neymar împreună". În ciuda insistenţelor lui Guardiola, jucătorul de 21 de ani a ales formaţia catalană.

Conform Globo Esporte, tatăl lui Neymar a refuzat din start orice fel de negociere pentru ca fiul său să rămînă la Santos. Rodrigues spune că formaţia braziliană a încercat de 4 ori să-l convingă pe fotbalist să prelungească înţelegerea cu Santos.

Tito Vilanova a fost secundul lui Guardiola la Barcelona, cei doi cunoscîndu-se din perioada în care nu puseseră ghetele în cui şi fiind foarte buni prieteni. O dată cu plecarea de la Barcelona, relaţia de prietenie dintre Pep şi Tito s-a răcit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
vladb9
vladb9  •  11 Iulie 2013, 21:49

din ce am vazut eu cand era pep la barca ii cam cerea sfaturile lui tito.probabil pep a plecat de la barca cand a vazut ca nu prea mai poate bate realul lui mourinho.daca mai statea un pic scapa de el ca nea mourinho a reusit sa distruga vestiarul realului

monere1980
monere1980  •  11 Iulie 2013, 20:52
Postat de usla pe 11 Iulie 2013, 20:43

Nu stiu daca e adevarat, dar chiar daca a zis GUARDIOLA asa ceva, cred ca are dreptate, TITO, dupa parerea mea fiind depasit de situatie la BARCELONA, lucru care se va vedea in timp.

s-a vazut deja. Nu a stiu macar sa motiveze o Barca blazata in fata unui Bayern perfect, ca sa nu mai vorbesc de tactica, ptr ca si la asta e zero.

usla
usla  •  11 Iulie 2013, 20:43

Nu stiu daca e adevarat, dar chiar daca a zis GUARDIOLA asa ceva, cred ca are dreptate, TITO, dupa parerea mea fiind depasit de situatie la BARCELONA, lucru care se va vedea in timp.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează