INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Un simbol al Barcelonei îi dă Realului șanse la titlu: "Cu Zidane, poate să ia campionatul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 21:05

Xavi o vede pe Real reintrată în cursa pentru titlu: "Cu Zidane, Real poate să ia La Liga".

Ajuns la 35 de ani, Xavi Hernandez joacă în Qatar la Al-Sadd, dar se gîndește și la viitoare carieră de antrenor pe care ar putea-o începe chiar în Qatar. "E posibil să rămîn aici. Îmi place să fiu în teren. Văd ce mi se portivește. Urmez cursuri atît ca să devin antrenor, cît și director sportiv", a spus fostul mijlocaș al Barcelonei cînd a fost întrebat dacă ar putea să-și înceapă cariera la Aspire Academy, academie înființată în 2004 pentru sportivii qatarieni.

Xavi ar putea contribui la formarea sportivilor ce vor evolua pentru Qatar la CM 2022, cînd turneul final se va ține în țara cu o suprafață asemănătoare cu a județului Caraș-Severin: "E o provocare nu doar pentru Qatar, dar și pentru lumea arabă. Mondialul va fi un succes. E o țară mică, dar cu infrastructură extrodinară. Jucătorii nu trebuie să călătorească mult. Nici nu e nevoie să zboare. E minunat pentru suporteri și fotbaliști. Toată țara e pregătită!". 

Ultimul meci al lui Xavi pe Camp Nou a fost un egal cu Depor, scor 2-2, din ultima etapă a sezonului trecut.  La Al-Sadd, campionul mondial și european cu Spania, a jucat 8 meciuri și a marcat 2 goluri.

În Spania, Real este pe locul 3 cu 43 de puncte, iar rivala din Barcelona este pe 2 cu 45 de puncte și un meci mai puțin disputat. El Clasico se va juca în etapa a 31-a , pe 3 aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează