INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Un sud-american în locul lui Tito » Favoritul să preia Barcelona vine din Argentina

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 10:04

Tito Vilanova a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că demisionează de la Barcelona din cauza problemelor de sănătate.

Reapariţia cancerului l-a forţat pe Vilanova să renunţe la contractul cu Barcelona, catalanii urmînd să găsească un înlocuitor în zilele următoare. Deşi se vehicula că favoriţi sînt Luis Enrique şi Villas Boas, Marca anunţă astăzi că argentinianul Gerardo Martino e în pole position.

"Tata", aşa cum este supranumit antrenorul de 50 de ani, a condus-o pe Newell's Old Boys în sezonul trecut, aducînd al şaselea titlu pentru argentieni. În plus, a ajuns pînă în semifinalele Cupei Libertadores, unde a fost eliminat de Atletico Mineiro.

Acesta a mai cîştigat patru titluri cu Libertad şi Cerro Porteno în Paraguay, unde a antrenat timp de cinci ani şi naţionala. A condus echipa la Mondialul din 2010, unde a fost eliminat de Spania în "sferturi", 0-1, şi la Copa America din 2011, cînd a ajuns pînă în finală, pierzînd în faţa Uruguayului, scor 0-3.

În 2007 a fost numit tehnicianul anului în America de Sud.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
salaaurel
salaaurel  •  22 Iulie 2013, 15:21

Pentru a antrena la acest nivel si a face fata trebuie sa fii bine la toate capitolele ,mai ales fizic si psihic ,apreciez gestul lui Tito si-i mulțumit ptr efortul care la depus,sănătate Tito.

salaaurel
salaaurel  •  22 Iulie 2013, 15:17

Pentru a antrena la acest nivel si a face fata trebuie sa fii bine la toate capitolele ,mai ales fizic si psihic ,apreciez gestul lui Tito si-i mulțumit ptr efortul care la depus,sănătate Tito.

vladb9
vladb9  •  20 Iulie 2013, 20:22

insanatosire grabnica Tito.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close