INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Un "tunar" de 21 de ani, următorul giuvaer? Dani Alves: "Acum l-aş transfera la Barça"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 15:19

Fundaşul brazilian Daniel Alves este un fan înfocat al unui mijlocaş de la Arsenal şi consideră că acesta s-ar putea ridica oricînd la nivelul unor jucători precum Xavi sau Iniesta.

Jack Wilshere (21 de ani) a impresionat prin evoluţiile sale din ultima vreme de la echipa de club dar şi cu prestaţia strălucitoare din naţionala Albionului, în meciul cîştigat de Anglia în faţa Braziliei pe Wembley, scor 2-1.

”Wilshere este unul dintre jucătorii foarte buni pe care i-am întîlnit. Are calitate şi personalitate puternică şi fără îndoială mai poate creşte şi poate ajunge la acelaşi nivel cu Xavi sau Iniesta. Dacă aş avea puterea să decid, el ar fi primul jucător pe care l-aş transfera la Barcelona”, a declarat Dani Alves, conform The Sun.

Următoarea adversară pentru Barcelona va fi AC Milan, confruntarea de pe "San Siro" reprezentînd turul optimilor UEFA Champions League.

”Va fi un adversar dificil pentru noi datorită tradiţiei pe care o au în această competiţie. Chiar dacă Milan nu trece prin cea mai bună perioadă, trebuie să-i tratăm cu respect, să ne facem jocul nostru şi să muncim pentru calificare”, a concluzionat brazilianul.

FC Barcelona – AC Milan se va disputa miercuri seară la ”ora de Champions League” 21:45 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1 şi DolceSport 1.

(Valentin Melci)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dori26
dori26  •  19 Februarie 2013, 20:16

wilshere nu va avea niciodata finetea lui xavi sau mai ales a lui iniesta

dani_val
dani_val  •  19 Februarie 2013, 16:23
Postat de zghihuit pe 19 Februarie 2013, 16:09

majoritatea celor care au plecat de la Arsenal au facut-o pentru bani, dar mai sunt si exceptii, gen Fabregas care a pleca la clubul care l-a format. managementul pe care-l aplica Wenger la acest club este unul de calitate si nu arunca cu bani aiurea, cum a facut si Barcelona inainte de era Guardiola. nu uita ca Wenger a jucat finala CL cu cea mai tanara echipa din competitie, si poate cea mai tanara echipa din istoria CL.

Eu nu cred ca Van Persie era platit prost la Arsenal, cred c-a plecat din motive fotbalistice, vrea sa joace niste finale, sa castige un campionat, asta e parerea mea, un jucator f bun nu ramane o viata daca nu castiga mai nimic la acel club.

rsalexander
rsalexander  •  19 Februarie 2013, 16:18
Postat de drimmero pe 19 Februarie 2013, 16:12

tocmai ala e motivul pentru care ii doresc ceea ce ii doresc. dar daca el a procedat astfel asta nu inseamna ca de acum inainte nu mai poti avea incredere in nimeni. fiecare om poate fi judecat dupa faptele sale. cat despre Wilshere el a crescut la club de la 9 ani asa ca e o mare diferenta.

O sa se plictiseasca si el de mijlocu' clasamentului dupa un timp. Ai rabdare.. :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează