INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! 4 variante de transfer pentru căpitanul „galacticilor”

Sergio Ramos părăsește Real Madrid după o călătorie fantastică. foto: Guliver/Getty Images +29   FOTO
Sergio Ramos părăsește Real Madrid după o călătorie fantastică. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 09:46 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 11:07

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Anunțul momentului a luat prin surprindere tot fotbalul european, fanii întrebându-se acum care va fi viitoarea destinație a legendarului fundaș. 

  • CONTEXT: Sergio Ramos va merge la baza de pregătire a Realului pentru a-și anunța plecarea de la echipa preluată recent de Carlo Ancelotti.
  • Marca a anunțat joi seara că au existat neînțelegeri la negocierile privind prelungirea contractului. Clubul voia o diminuare a salariului cu 10%, în vreme ce Ramos își dorea un contract pe cel puțin doi ani.

Conferința de presă de astăzi va fi ultima a lui Sergio Ramos în tricoul Realului. Fundașul a câștigat 22 de trofee alături de madrileni și va părăsi clubul după 16 ani, în ceea ce presa din Spania cataloghează drept „sfârșitul unei ere”. 

La 35 de ani, Sergio Ramos se află într-un moment de răscruce al carierei. Trebuie să aleagă clubul la care-și va continua ultimii ani ai carierei. Iar opțiunile sale sunt, evident, din campionate de top ale Europei. 

Sergio Ramos, între PSG, mirajul Italiei și Premier League

Prestigioasa publicație Marca a întocmit o listă scurtă a echipelor la care Sergio Ramos ar putea ajunge. Italia ar putea fi o pistă atractivă pentru SuperSergio, în special datorită sistemului de impozitare agreat de staruri

Nici Premier League n-ar fi o destinație exlusă pentru Sergio Ramos, având în vedere că, în trecut, au existat tatonări atât cu Manchester United, cât și cu Manchester City

Prima opțiune pare a fi însă PSG. AS anunță că francezii pregătesc noua etapă a proiectului care include câștigarea Ligii Campionilor înainte de Mondialul din Qatar. Primul pas a fost prelungirea contractului lui Neymar, iar acum urmează întărirea defensivei cu o vedetă de calibru. Iar Sergio Ramos e primul nume pe listă.

Pentru o scurtă perioadă, au existat zvonuri că Ramos ar putea reveni la FC Sevilla, clubul de la care a ajuns pe Santiago Bernabeu. Informația a fost dezmintițită pe Twitter de jurnalistul Fabrizio Romano: „Cei de la Sevilla nu sunt interesați de Ramos”.

FOTO. Cariera lui Sergio Ramos la Real Madrid în 30 de imagini

+25 FOTO

Sergio Ramos, în istoria lui Real Madrid: ce a obținut în capitala Spaniei

  • 5 La Liga
  • 4 Champions League
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 4 Supercupe ale Spaniei
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 2 Copa del Rey
  • de 11 ori selectat în cea mai bună echipă FIFA
  • de 9 ori selectat în cea mai bună echipă UEFA
  • de 5 ori numit cel mai bun fundaș din La Liga

VIDEO Sergio Ramos: momente de neuitat în tricoul lui Real Madrid

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Povestea dureroasă a prăbușirii unui fotbalist de top. VIDEO INCREDIBIL » Părinții îl imploră în lacrimi să le vorbească, el răspunde: "Jigniri, teroare, circ, păcănele"

Conference League începe unde Stalin a deportat etnici români! FCSB merge într-un oraș aflat aproape de granița cu Mongolia și China

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  17 Iunie 2021, 14:33

Pai lu GG ii trebuia fundas!Mai ales ca e liber de contract!Parca il vom si auzi la GIGI SPORT1:„Ii daau 4.500 pa luna!Da numai daca semneaza in alb,pe sapte ani”!

parpalache
parpalache  •  17 Iunie 2021, 14:33

Pai lu GG ii trebuia fundas!Mai ales ca e liber de contract!Parca il vom si auzi la GIGI SPORT1:„Ii daau 4.500 pa luna!Da numai daca semneaza in alb,pe sapte ani”!

mafa
mafa  •  17 Iunie 2021, 13:05

Nici un fotbalist, oricat de bun ar fi si oricati ani ar juca la aceeasi echipa, nu va fi mai important decat clubul unde se afla ... este si va ramane mereu o legenda ??...cu certitudine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează