INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

United trebuie să plătească 34 de milioane de euro pentru Carlos Tevez

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2009 00:00

Campioana Europei, Manchester United, nu mai are posibilitatea să prelungească împrumutul atacantului argentinian Carlos Tevez, care expiră la finalul acesui sezon, şi trebuie să plătească agentului fotbalistului suma de 34 de milioane de euro pentru un transfer definitiv, informează Daily Mail.

Internaţionalul argentinian în vârstă de 25 de ani evoluează la gruaprea de pe Old Trafford din 2007, an în care fost adus de la West Ham prin intermediul impresarului Kia Joorabchian. În cazul în care Manchester doreşte să-l păstreze pe Tevez şi în sezonul viitor, atunci, potrivit noului regulament din Premier League, trebuie să achite agentului jucătorului sud-american cel puţin 34 de milioane de euro.

"Potrivit legii pe care am pus-o în aplicare în iunie 2008, o extindere a perioadei de împrumut al lui Tevez este exclusă atât timp cât acesta aparţine de un impresar şi nu de un club", a afirmat un reprezentant al Federaţiei engleze.

De serviciile fostului atacant al lui Boca Juniors şi Corinthians s-au mai interesat şi Real Madrid, şi Inter Milano.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  19 Martie 2009, 16:54

milioene :))

bashkan
bashkan  •  19 Martie 2009, 16:50

greseala ca greseala... da banii e multi... nu cred ca se baga fergie la asa ceva... poate sa mai umble prin norvegia sa mai gaseasca un solskjaer

 •  19 Martie 2009, 16:38

noroc ca trebe sa plateasca 34 de milioene ca milioane nu cred ca au...penibili sunteti mah gazetari de ultima spetza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează