INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unul dintre cei mai iubiți atacanți ar putea reveni la Real » Madrilenii trebuie să deblocheze 30 de milioane pentru a-l aduce

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 21:17

De cînd Juventus a pierdut staruri precum Pirlo, Vidal sau Tevez, fanii bianconerilor s-au concentrat pe eternul Buffon și tînărul Morata ca noi idoli.

Atacantul spaniol care a venit de la Real Madrid în 2014 pentru 20 de milioane de euro i-a cucerit pe suporteri. A demonstrat calitate, viteză, spirit de echipă și sînge rece în fața porții. A reușit o performanță a la Del Piero, înscriind în 5 meciuri consecutive de Champions.

Cei de la Juventus sînt încîntați de el, iar vîrful de 23 de ani trebuie să ia o decizie dificilă: să continue în Serie A sau să revină în Spania unde să demonstreze că are valoare să joace titular la Real Madrid.

Clubul din capitala Spaniei trebuie să deblocheze 30 de milioane de euro pentru a-și garanta transferul lui Morata, scrie todomercardoweb.es. Italienii au încredere însă în dorința jucătorului de a continua în Peninsulă. Fără acordul său, madrilenii nu pot profita de clauza din contract.

Provocarea este una tentantă pentru Morata, care, crescut de Real Madrid de la 16 ani, ar dori să revină la clubul său favorit pentru a-și arăta valoarea la maturitate. Fanii sînt extrem de încîntați de posibilitate, suporterii fanatici ai Realului avînd mare încredere în cantera și dorind să fie promovați mai mulți tineri care au în sînge dragostea pentru club.

De curînd, Alvaro a împlinit 23 de ani, iar Juve vrea să-i facă un cadou deosebit: un contract pînă în 2021, cu 4 milioane de euro pe an plus bonusuri. Morata însă așteaptă mutarea Realului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  25 Octombrie 2015, 16:28

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UMILINZA *** !!!!!!!!!!!!! 3-0!!!!!!!!!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Octombrie 2015, 00:56
Postat de Nekk Srl pe 24 Octombrie 2015, 23:04

Ar face o mare prostie sa se întoarcă la Real! Putini spanioli au reușit asa de rpd in Italia... Ar fi păcat sa nu continua si sa se întoarcă la Real unde de cele n-ai multe ori nu ar avea loc

NU MAI FI TU ASA SIGUR CA N ARE LOC..CINE E ANTRENOR? NOI IL VREM..HINCHA.. EL IL VREA ..ANTRENORUL..RAMANE SA FACA..FLORENTINO..SOCOTEALA.. DACA SE SCOATE LA..MARKETING:):)

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Octombrie 2015, 23:52

E crescut de Real, dar nu cred ca se intoarce. N-a uitat ca a fost dat afara oarecum pe usa din dos. Acum cateva saptamani a avut o declaratie in care a cam dat cu flit Madridului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close