INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - JUVENTUS 3-0

Unul dintre marii fundași ai Milanului, neputincios în fața unui Messi de doar 17 ani: "Abia intrasem pe teren, dar i-am zis antrenorului că nu o să mă simt jignit dacă mă schimbă"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 15:45

Alessandro Costacurta, 51 de ani, a jucat 458 de meciuri în tricoul lui AC Milan și a înfruntat fotbaliști de top. A fost impresionat însă de Lionel Messi, când argentinianul avea doar 17 ani. Mai mult, i-a fost teamă că starul Barcelonei îl va ridiculiza, așa că i-a cerut antrenorului de atunci, Carlo Ancelotti, să-l înlocuiască.

"După prestația magnifică în fața lui Juventus, mi-am amintit de un moment în care am jucat și eu contra lui Messi. Avea 17 ani, era un meci din presezon. Am intrat cu jumătate de oră înainte de final, iar el puțin după mine.

Nu am reușit să-l prind pe tot terenul, nici măcar o dată. Îmi amintesc că m-am dus spre margine, către Ancelotti, și i-am zis că dacă vrea să mă schimbe nu o să mă simt jignit, ba chiar aș evita o mare rușine", a spus Costacurta la Sky Sport.

Barcelona a învins-o marți seara pe Juventus, scor 3-0, în meciul din grupele Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează