INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

UPDATE Prima reacție a lui Zidane după ce a fost numit antrenor al lui Real Madrid: "Îmi voi da sufletul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 22:50

Rafa Benitez a avut azi o întîlnire cu Florentino Perez, iar oficialul lui Real Madrid a ajuns la un acord cu antrenorul spaniol pentru a se despărți pe cale amiabilă. Decizia a fost oficializată în această seară. 

UPDATE 22:30

Zinedine Zidane s-a declarat extrem de încîntat de numirea sa în funcția de antrenor al lui Real Madrid"Vreau să mulţumesc clubului pentru că mi-a oferit oportunitatea de a antrena cea mai bună echipă din lume. Este o zi foarte emoţionantă pentru mine. Am avut emoţii mari cînd am semnat ca jucător şi vă pot spune că acum am emoţii şi mai mari. Acesta este cel mai mare club al lumii, cu cei mai mulţi suporteri. Îmi voi da sufletul pentru acest club şi vom încerca să obţinem cît mai multe trofee la finalul sezonului. De mâine vom începe să muncim", a declarat Zidane.

UPDATE 21:10

Real Madrid a anunțat oficial că Rafa Benitez a fost demis. Cel care a făcut anunțul a fost chiar Florentino Perez: "Benitez a fost demis, Zidane e noul antrenor!"

Știrea inițială: 

Astfel, în locul lui Benitez la cîrma lui Real Madrid urmează să vină legendarul Zinedine Zidane, care în prezent e principal la echipa secundă. Diseară urmează să se confirme oficial demiterea lui Benitez și tot diseară ar trebui să fie prezentat și Zidane.

Tensiunile au început la Real Madrid după înfrîngerea usturătoare în fața Barcelonei, scor 0-4, dar apele s-au mai liniștit după cele șase victorii consecutive în toate competițiile. În cele din urmă, madrilenii au mai fost învinși o dată de Villarreal, scor 0-1, și zvonurile demiterii reapăruseră. Totul a pus capac după egalul de aseară cu Valencia, 2-2, cînd echipa n-a strălucit deloc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  05 Ianuarie 2016, 11:27

Când au auzit că se pregăteşte Mou, jucătorii s-au angajat să-i plătească ei salariul lui Zidane.

plischi
plischi  •  05 Ianuarie 2016, 10:20

sufletul ti-l dai in teren. pe banca antrenorul isi pune doar mintea la contributie.

438156536385369
Lucian Lucian  •  05 Ianuarie 2016, 02:50

por fin zidane tu si que vales

Vezi toate comentariile (29)
Comentează