INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Situația alarmantă la Real Madrid: s-a „rupt” încă un titular! 7 jucători ai madrilenilor, indisponibili

Dani Carvajal, după ce a părăsit terenul în meciul cu Valencia // foto: Imago +12   FOTO
Dani Carvajal, după ce a părăsit terenul în meciul cu Valencia // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 12:52 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 13:10

Jucătorii lui Real Madrid cad pe capete în acest sezon. Dani Carvajal (29 de ani) a suferit o nouă accidentare în timpul meciului cu Valencia, câștigat de „albi” cu 2-1.

Fundașul dreapta a rezistat doar 25 de minute în meciul cu „liliecii”, fiind înlocuit cu Lucas Vazquez din cauza unei accidentari.

Dani Carvajal, accidentat în Valencia - Real Madrid 

Spaniolul a început accidentat acest sezon și nu a fost disponibil pentru primul meci al lui Real împotriva lui Alaves, dar s-a întors la partida cu Levante de pe 22 august.

Sunt șanse ca înlocuirea să fi fost doar o măsură de precauție, dar rămâne de văzut dacă acesta a fost motivul real sau dacă Carvajal a suferit o nouă leziune musculară.

Carvajal, mai mult accidentat la Real Madrid

În sezonul trecut, Carvajal a suferit cinci accidentări și a ratat 36 din cele 52 de meciuri pe care Real Madrid le-a disputat în toate competițiile.

În cazul în care controalele medicale vor indica o nouă accidentare, el se va alătura listei de indisponibili pe care se mai află Toni Kroos, Dani Ceballos, Mariano Diaz, Ferland Mendy, Marcelo și Gareth Bale.

Accidentarea lui Carvajal ar reprezenta încă o problemă pentru Carlo Ancelotti, într-o perioadă în care echipa se află în mijlocul unei perioade aglomerate a sezonului, cu meciuri în campionat, dar și Liga Campionilor.

+8 FOTO

Citește mai multe știri din La Liga: 

Scandal uriaș în Spania! Arbitrul l-a eliminat pe Joao Felix și a fost amenințat de oficialii lui Atletico

Cine e jucătoarea de tenis din România care a trăit de pe stadion victoria dramatică a lui Real Madrid din La Liga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează