INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAI ARUNCĂ UN OLANDEZ?

Van der Vaart e cerut de Liverpool

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

Real Madrid se pregăteşte să-i mai facă vînt unui olandez. După Robben, vîndut la Bayern, Sneijder la Inter şi Van Nistelrooy la Hamburg, "galacticii" au primit o ofertă pentru Rafael van der Vaart. Managerul Rafa Benitez îl vrea pe mijlocaşul batav şi ar plăti circa 7 milioane de euro.


Discuţiile cu oficialii lui Real s-au purtat, susţine The Sun, la Madrid, cu ocazia turului semifinalelor Europa League cu Atletico. "Cormoranii" au pus ochii şi pe Lassana Diarra, dar cel mai curtat a fost Van der Vaart. Pe care Liverpool l-ar lua mai întîi un an împrumut, apoi l- ar putea transfera definitiv. Pentru a face rost de bani de achiziţii, Benitez plănuieşte să se despartă la vară de Ryan Babel, Fabio Aurelio şi Albert Riera.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  25 Aprilie 2010, 08:36
Postat de pe 24 Aprilie 2010, 15:05

VDV va ajunge la Chelsea,nu la parlitii astia de Lpool. Inca un jucator subapreciat de "marii" cunoscatori de fotbal de la madrid.

Parlitii de la Liverpool au castigat Liga Campionilor cu un buget foarte mic in comparatie cu cei de la Chelsea..... Plus ca la Liverpool nu va avea concurenta. Daca nu vrea sa joace poate sa ramana la Madrid

 •  24 Aprilie 2010, 15:05

VDV va ajunge la Chelsea,nu la parlitii astia de Lpool. Inca un jucator subapreciat de "marii" cunoscatori de fotbal de la madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează