INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Van Nistelrooy revine în Primera » a semnat cu Malaga

Ruud van Nistelrooy
Ruud van Nistelrooy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 01:59

Atacantul olandez de 34 de ani revine în Primera Division după un an, semnînd pe un sezon cu Malaga. Van Nistelrooy a ajuns azi în oraşul din sudul Spaniei, unde a făcut vizita medicală şi şi-a dat acordul pentru noul contract.

Van Nistelrooy a participat apoi la o conferinţă de presă, în care s-a prezentat semnarea unui contract între clubul iberic şi UNESCO, vorbind pentru prima dată în calitate de jucător al andaluzilor.

"Am jucat la mari cluburi, cu mari jucători. Am venit să fac treabă la Malaga, unde sper să ajut cît maimult echipa. Important pentru un fotbalist e să aibă stabilitate. E prima mea zi în acest oraş şi sînt foarte mulţumit că am semnat cu Malaga", a spus Ruud Van Nistelrooy, care în iarnă a fost aproape de o revenire la Real Madrid, însă Hamburg nu a fost de acord să-l cedeze.

Patronat de şeicul Abdullah Ben Nasser Al-Thani, clubul are şi ţinte de valoare din lumea fotbalului, dorind să-l aducă pe La Rosaleda şi pe argentinianul Javier Pastore.

4 ani a jucat Ruud van Nistelrooy la Real Madrid (2006-2010), inscriind 46 de goluri in Primera Division pentru madrileni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  02 Iunie 2011, 01:10

dupa RONALDO, HENRY, ETO`O SI ERIC CANTONA, van nistelrooy in primii 5 atacanti ai lumii, dupa m,ine... mare atacant..

ronaldo666
ronaldo666  •  01 Iunie 2011, 23:26

ma bucur kand vad k ink mai joak :) spre sa aibe un sezon cat mai bun

xstream
xstream  •  01 Iunie 2011, 23:01

unul din cei mai buni atacanti olandezi, poate chiar din lume, avea toate atuurile, si inca le are! masiv, solid, bun suteor, bun la duelurile aeriene, de malaga stiam ca o sa cumpere masiv acum.. de racing nu stiam ca a fost cumparata, pai.. daca ar fi asa vom avea un campionat si o competitie mai intensa ! abia astept sa vad!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează