INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Van Nistelrooy s-a accidentat la primul meci oficial după o pauză de nouă luni

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Atacantul olandez al lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, care duminică a revenit pe gazon după nouă luni de absenţă, a suferit o accidentare la muşchii coapsei chiar în momentul în care a marcat al cincilea gol al echipei sale în victoria cu Xerez, scor 5-0, din etapa a 3-a, informează Marca.

Vârful în vârstă de 33 de ani se confruntă cu probelme la cvadricepsul coapsei stângi şi va fi supus unui control medical amănunţit pentru a i se stabili natura exactă a leziunii şi perioada de indisponibilitate.

Van Nistelrooy l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo în minutul 79 al partidei de pe Santiago Bernabeu, iar 10 minute mai târziu a marcat reuşita cu numărul cinci a grupării madrilene, după care a acuzat dureri în zona coapsei stângi.

Meciul cu Xerez a consemnat primul joc oficial din acest sezon pentru fostul atacant al lui Manchester United, care în decembrie 2008 a suferit o gravă accidentare la genunchi.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (1)
 •  21 Septembrie 2009, 13:12

va invit pe htt p://rama saguri.word press.com/ rezultatele au fost afisate,meciurile pentru noua etapa la fel si premiile oferite sau dublat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează