INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Van Nistelrooy se întoarce în Premier League » Vezi ce echipă îl doreşte!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 17:48

Atacantul echipei SV Hamburg, Ruud van Nistelrooy, e decis să-şi încheie contractul cu gruparea din Bundesliga la finalul acestui sezon şi vrea să se întoarcă în Premier League. Olandezul este dorit insistent de Blackburn, iar managerul echipei de pe Ewood Park, Steve Keane, a confirmat că a avut deja cîteva discuţii cu atacantul batav.

Fostul atacant al lui Manchester united şi Real Madrid a declarat că ar accepta şi statutul de rezervă dacă ar fi ofertat de una din marile echipe din prima ligă engleză.

"Mă gîndesc să mă întorc în Anglia. Mi-aş dori să joc la United, Arsenal, Liverpool sau Chelsea, dar orice ofertă o voi analiza serios", a spus Nistelrooy pentru Daily Mail. "Aş prefera şi un club din Spania, dar nu cred că Real Madrid va reveni cu o ofertă după eforturile eşuate din iarnă".

Van Nistelrooy a jucat între 2001 şi 2006 în Premier League pentru Manchester United, perioadă în care a jucat în 150 de meciuri şi a înscris 95 de goluri.  În 2006 s-a transferat la Real Madrid pentru 24 de milioane de euro. În Spania a jucat în 68 de meciuri şi a marcat 46 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează