INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MELODIE

Versul din noua melodie a Shakirei care a lăsat mască pe toată lumea: „Asta vrei? Stai puțin, că nu sunt proastă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2023 13:55 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 13:56

Artista columbiană Shakira a lansat alături de Karol G, o cunoscută cântăreață și compozitoare, melodia „TQG”, în care reia atacurile la Pique, fostul fotbalist al Barcelonei. 

„Ceea ce nu știe noua ta prietenă este că încă te uiți la tot ce postez ca story. De ce te uiți, dulceață, când știi că nu repet greșelile? Spune-i noii tale iubite că eu nu concurez pentru bărbați. Am și uitat că am trăit împreună, iar asta te macină. Nu mai am timp pentru ceva ce nu mă ajută, mi-am schimbat ruta. Acum, se pare că vrei să te întorci la mine, dar stai puțin, că nu sunt vreo proastă. Îmi dai like la poze și vrei să mă întorc, dar nu o să se întâmple ” este o serie de versuri din noua melodie, fapt ce a stârnit uimirea fanilor, în condițiile în care Pique și Shakira desfășoară un adevărat război mediatic de la despărțire. 

Videoclipul a făcut mai mult de 80 de milioane de vizualizări în primele 24h. 

Fosta lui Dragoș Nedelcu, întrebată ce-ar face în cazul Shakirei: „Dacă soțul a vrut să schimbe plapuma, așa m-aș răzbuna și eu”
SHOWBIZ
Fosta lui Dragoș Nedelcu, întrebată ce-ar face în cazul Shakirei: „Dacă soțul a vrut să schimbe plapuma, așa m-aș răzbuna și eu”

Cum ar fi aflat Shakira că Pique o înșela: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Cântăreața din Columbia ar fi aflat că e înșelată de legenda Barcelonei după ce ar fi găsit gemul de căpșuni mâncat pe jumătate în frigider. Cum s-a ajuns la această ipoteză? 

Mai întâi, în piesa „Te felicito” lansată în aprilie, interpretată drept o melodie dedicată problemelor din relația cu Pique, Shakira deschide frigiderul într-unul dintre cadre, unde găsește capul lui Rauw Alejandro, artistul alături de care a realizat piesa. Prin această scenă, columbianca ar fi dorit să ilustreze modul în care a aflat adevărul.

Cei de la Show News Today scriu că Shakira și-a dat seama că ar putea fi înșelată de Pique după ce a fost surprinsă să vadă că altcineva a mâncat din borcanul ei de gem, știind că nici Pique, nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest produs.

Apoi, în prima piesă lansată, Shakira are o trimitere care poate confirma suspiciunea lansată de sursa citată: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”.

Pique și Shakira s-au despărțit în vară din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu Clara. Ei au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Citește și: 

Probleme pentru Gerard Pique și iubita lui » Spaniolii scriu că au fost dați afară dintr-un restaurant

Shakira nu l-a iertat pe Pique nici de Valentine's Day » Ce clip i-a dedicat: „S-ar putea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  26 Februarie 2023, 19:16

Exact aceeasi legatura cu sportul o are baba si pistolul. Auzi la ei, "campionate: melodie". Cine 'mnezo va categoriseste compunerile astea de clasa intai?

BindenDanDat
BindenDanDat  •  26 Februarie 2023, 18:13
Postat de Don_Carlo pe 26 Februarie 2023, 17:11

Penibilă și ridicolă din ce în ce mai mult. Exact ca "primadonna" Prodan Ana

Acum apare Prodanca si iti essplică cum a făcut ea 7apte case din meditații cu Shaki. Cam in 6 luni Shakira se va afisa cu un alt barbat, most-likely din Dubai, Qatar sau de la Penaldo din sat. Iar Ana ia 15%, se stie.

alenb
alenb  •  26 Februarie 2023, 17:52

De fapt cei doi fac doar o sarada publicitara, un blat menit sa le aduca promovare si bani frumosi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează