INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Vezi cum va arăta echipamentul Barcelonei în noul sezon!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

După cîteva săptămîni în care a păstrat misterul asupra felului în care vor arăta echipamentele Barcelonei pentru sezonul viitor, site-ul oficial al grupării catalane a publicat imagini cu noile tricouri de joc ale campioanei din Primera Division.

Conform sursei citate, Barca va apărea în haine noi la partida din weekend contra Osasunei, urmînd ca la ultimul joc din campionat, deplasarea pe El Riazor din La Coruna, să prezinte şi echipamentul de rezervă (în stînga imaginii). Designul tricoului aduce aminte de cel din sezonul 2005-2006, atunci cînd echipa azulgrana reuşea să se impună în Liga Campionilor şi include semnele distinctive ale Catalunyei: Senyera (drapelul provinciei) şi celebra inscripţie "Més que un club" (mai mult decît un club).

Tricoul de joc este confecţionat dintr-un material Nike Dri-Fit, gîndit să absoarbă transpiraţia şi să permită jucătorului să se simtă în largul său pentru cît mai mult timp. Arhitectura tridimensională permite o circulaţie mai bună a aerului în jurul corpului, lucru care împiedică lipirea echipamentului de piele.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (9)
 •  09 Iunie 2009, 20:15
Postat de pe 24 Mai 2009, 03:21

ce cadou frumos fanilor :))) 0-1 acasa :)) specific unor campioni :))

Le-a dat meciul..daca erau matematic campioni ce sa mai se zbata?

 •  24 Mai 2009, 03:21

ce cadou frumos fanilor :))) 0-1 acasa :)) specific unor campioni :))

 •  22 Mai 2009, 08:13

astia de la barcelona isi schimba echipamentele de la an la an :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează