INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO + FOTO Uluitor! Vicepreședintele țării, căutat de Interpol pentru trafic de droguri, a debutat la 60 de ani ca jucător profesionist! A jefuit bănci și are 50 de copii

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 11:45 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 12:12

Ronnie Brunswijk, vicepreședinte în Surinam, a fost căpitanul lui Inter Moengotapoe la 0-6 cu Olimpia, în Liga CONCACAF. Înlocuit după 53 de minute chiar de fiul său.

În Surinam, totul e posibil. Și ca vicepreședintele țării să debuteze în fotbalul profesionist la 60 de ani și 198 de zile! Cel mai în vârstă jucător din America de Nord și Centrală. 

Ronnie Brunswijk, patronul clubului Inter Moengotapoe, a fost chiar căpitanul echipei în meciul cu Olimpia (Honduras), în Liga CONCACAF. Supraponderal, cu burtă, a rămas pe teren 53 de minute, timp în care a reușit 14 pase corecte din 17 încercări. A fost înlocuit de fiul său, Damian. Scorul nu-l interesa prea mult. 0-6!

Brunswijk este un fost luptător de gherilă, ex-bodyguard al lui Dési Bouterse, cel care a dat o lovitură de stat în 1980 și care a fost președintele Surinamului între 2010 și 2020. De mult timp e căutat de Interpol pentru trafic de droguri. 

Uluitor! Vicepreședintele țării, căutat de Interpol pentru trafic de droguri, a debutat la 60 de ani ca jucător profesionist! A jefuit bănci și are 50 de copii

Pe 29 iunie 2020, politicianul a fost ales președinte al Parlamentului, dar nici două săptămâni mai târziu a devenit vicepreședintele țării. Potrivit Marca, acesta ar avea 50 de copii!  Mai mult, e acuzat că în tinerețe a jefuit bănci, iar acum deține o mină de aur.

Uluitor! Vicepreședintele țării, căutat de Interpol pentru trafic de droguri, a debutat la 60 de ani ca jucător profesionist! A jefuit bănci și are 50 de copii

VIDEO A împărțit bani adversarilor

 

 

La finalul meciului, acesta a intrat la bustul gol în vestiarul adversarilor și a fost filmat împărțind bani jucătorilor echipei câștigătoare.

Citește și: 

Fost adversar al României, arestat la Napoli pentru trafic de droguri! Era dat în urmărire generală din 2004

Atacantul lui Inter, după 3-1 cu Fiorentina: „Îl voi întreba pe Mister Inzaghi dacă a băut ceva...”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Septembrie 2021, 17:52

S-a facut test antidoping la meciul ala? :)

foca
foca  •  22 Septembrie 2021, 13:22

*** listan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cri5ti
cri5ti  •  22 Septembrie 2021, 12:56

cam pe la nivelul ala ajungem și noi în câțiva ani...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează