INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

VIDEO A fost nevoie de o singură întrebare. Răspunsul lui Mourinho a durat 7 minute! De ce nu pleacă de la Chelsea și cine e de vină pentru forma slabă a echipei

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 11:29

Chelsea a pierdut acasă, 1-3, în fața lui Southampton și criza continuă pentru echipa lui Jose Mourinho.

Tehnicianul a venit la interviul de după meci decis să pună punctul pe "i". A anunțat că nu se gîndește să plece și a vorbit despre problemele formației sale. Reporterul a apucat să pună o singură întrebare, iar "The Special One" a vorbit 7 minute încontinuu! 

Iată ce a spus Mourinho:

"Arbitrii se tem să dea decizii în favoarea lui Chelsea. Am avut un penalty uriaș, dar arbitrul nu a vrut să-l dea. Sîntem mereu pedepsiți. Diego Costa e suspendat după ce s-au luat decizii urmărind niște imagini, lucru care nu s-a întîmplat la alte echipe.

Penalty-ul de azi era mai mult decît crucial. Echipa mea e din punct de vedere mental la pămînt, iar orice decizie de genul ăsta, cînd ni se refuză un penalty, clar ne afectează. Jucătorii și-au pierdut încrederea.

Nu fug de responsabilitate. Dacă clubul vrea să mă dea afară, s-o facă. Eu nu fug, nu mă abat de la convingerile mele. Sînt mai mult decît convins că vom termina în primele 4 locuri, iar cînd sezonul e atît de greu, să închei între primele 4 e OK.

E un moment crucial în istoria acestui club. Știi de ce? Pentru că dacă voi fi dat afară, vor concedia cel mai bun antrenor pe care clubul ăsta l-a avut. Plus că, mesajul va fi că antrenorul e vinovat pentru rezultatele proaste. E momentul ca toată lumea să-și asume greșelile, jucătorii ar trebui să facă și ei asta, oamenii de la club la fel și să rămînem uniți, asta vreau.

Am un ego foarte mare, mă consider cel mai bun. Trec prin cea mai proastă perioadă din cariera mea. Asta mă doare foarte mult, iar faptul că am o perioadă atît de proastă la Chelsea mă rănește de două ori mai mult pentru că iubesc clubul ăsta foarte mult, d-asta m-am întors aici.

Vreau să continuu, îmi asum responsabilitatea, dar cred că e timpul ca fiecare om din acest club s-o facă. Cînd faci atîtea greșeli individuale și te temi să joci, trebuie să-ți asumi. Sînt fotbaliști care joacă foarte, foarte prost. Nu pot veni aici să spun despre cine e vorba.

Repet, vreau să fiu clar, nu vreau să jignesc, nu vreau să fiu nepoliticos și nici să pun sub semnul întrebării integritatea morală a arbitrilor, dar le e teamă să ne dea penalty, să ia decizii în favoarea noastră", a spus Mou. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
marioa
marioa  •  04 Octombrie 2015, 17:57

Cata modestie la acest om! Si cat de nemernici pot fi arbitrii sa isi bata joc de cel mai mare antrenor. Dar dupa incidentul cu doctorita data afara de el de la echipa se pare ca solutia pentru revenirea echipei este Eva nu Mourinho. Fara Eva nu joaca echipa nimic asa ca Adam Mourinho se poate duce linistit. O fi el cel mai valoros antrenor dar I-au aratat jucatorii ca nu pot fara Eva!!!

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Octombrie 2015, 17:32
Postat de whiteredarad pe 04 Octombrie 2015, 13:22

Am vazut meciul, pe sky-sport, las italieni, Chelsea a avut 1-0, apoi a trecut la inchiderea jocului. Nu poti castiga, daca pasezi doar cu latul. singurul, care poate produce ceva neasteptat,la Chelsea, este Hazard. Dar este adevarat, ca suspendarea lui Costa, nepedepsit in meci nu este cusera, si ca a fost penalty nedat pentru Chelsea. Dar oamenii lui Koeman au jucat fenomenal, cu risipa de energie, au jucat rapid, dintr-una, s-au dublat, au avut si alte, multe ocazii. Au meritat victoria, care nu este conjucturala. Ma asteptam ca Mourinho sa recunoasca asta, dar el nu este capabil de asa ceva.

exact Southampton a jucat extraordinar.... au avut penalty clar e adevarat la 1-2 dar si Southampton a avut la 1-0 ...anul trecut Chelsea era sus si toate echipele incercau sa castige impotriva lor acum toti joaca cum juca Chelsea asteapta si ii lovesc pe contraatac...apararea este varza Terry joaca la alibi,Ivanovici e lent si se vede sunt dependent de Costa in atac,Falcao e oar umbra jucatorului de acum 2 ani...

ortega
ortega  •  04 Octombrie 2015, 17:26

Il vrei la 5tiaua ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează