INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - RAYO VALLECANO

VIDEO Barcelona a defilat în faţa lui Rayo Vallecano şi e lider în Spania după 4 luni! Zi fantastică pentru Lionel Messi şi Luis Suarez

foto: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 16:41

FC Barcelona a cîştigat fără probleme, scor 6-1, partida cu Rayo Vallecano, de pe Camp Nou, şi a trecut pe prima poziţie în clasamentul La Liga, după eşecul neaşteptat al lui Real Madrid, 0-1, în faţa lui Athletic Bilbao.


Barça a marcat rapid, după doar 6 minute, prin Luis Suarez, care a finalizat perfect, cu exteriorul, o pasă a lui Xavi Hernandez. Atacantul uruguayan a mai ratat cîteva ocazii foarte bune, la fel ca şi Pedro Rodriguez. 1-0 a fost şi scorul la pauză.

REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

Imediat după reluare, Pique a făcut 2-0. Jordi Alba a trimis cu capul, a respins portarul Cristian Alvarez, iar Pique, din apropiere, a reluat în plasă.

În minutul 54, Luis Suarez a obţinut o lovitură de la 11 metri. Messi a ratat în primă instanţă, dar penalty-ul s-a repetat şi argentinianul a făcut 3-0. Acelaşi Messi a făcut 4-0 în minutul 63. După un şut al lui Suarez respins de goalkeeperul lui Rayo, decarul Barcelonei a tras fără speranţă pentru oaspeţi.

Omniprezentul Messi a completat manita în minutul 68, cu o acţiune frumoasă, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a dus scorul la 5-0. Argentinianul l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în clasamentul  golgheterilor din La Liga. Detalii aici!

Rayo a marcat golul de onoare în minutul 80, din penalty-ul obţinut de Bueno şi transformat tot de el. Dani Alves a văzut cartonaşul roşu pentru această intrare în postura de ultim apărător. Suarez a marcat pentru 6-1 în prelungirile partidei.

Pe superarena catalanilor au fost prezenţi 87.151 spectatori, cea mai mare audienţă a sezonului pe terenul Barçei.

FC BARCELONA: Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba -Mascherano, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Luis Suárez
Rezerve: Ter Stegen, Rakitici, Rafinha, Bartra, Sergi Roberto, Adriano, Munir

RAYO VALLECANO:
Cristian - Tito, Abdoulaye, Amaya, Insúa - Trashorras, Quini - Kakuta, Aquino, Bueno - Leo Baptistao
Rezerve: Cobeno, Moreno, Nacho, Manucho, Pozuelo, Jozabed, Lica

Toate rezultatele şi clasamentul din La Liga, aici!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
valiza.epo
valiza.epo  •  08 Martie 2015, 19:44
Postat de lapusneanul pe 08 Martie 2015, 18:51

ma ghencistule, vezi ca in josul paginii dupa grafica cu asezarea jucatorilor pe teren e rezumatul....

Iarta-l. Atata poate. Culmea este ca a reusit sa-si dea doua "like"-uri! Caci nu cred sa mai fie unul ca el...

valiza.epo
valiza.epo  •  08 Martie 2015, 19:39

Barcelona si cand pierde arata FOTBAL. Realul domnisoarei Ronalda il asunde si cand castiga. Messi, Suarez si Neymar constituie cea mai frumoasa tripleta din istoria fotbalului.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Martie 2015, 18:51
Postat de marianghencea pe 08 Martie 2015, 15:18

Care "rezumat video al partidei" sa-l vedem? Cel de 45 de secunde inainte sa fluiere arbitrul? Vedeti? Daca va injura lumea va suparati! Vai de mama voastra, halal jurnalisti!!!

ma ghencistule, vezi ca in josul paginii dupa grafica cu asezarea jucatorilor pe teren e rezumatul....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează