INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

VIDEO Bătaie generală între suporteri » Un meci din Bulgaria s-a lăsat cu arestări şi răniţi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 22:25

Zece persoane au fost rănite în confruntările între suporteri din timpul meciului Botev Plovdiv - Levski Sofia, din campionatul Bulgariei, în urma incidentelor fiind arestaţi trei fani, a anunţat ministul bulgar de Interne.

Poliţiştii au intervenit în timpul jocului pentru a calma situaţia, conflictul pornind după ce suporterii echipei oaspete au început să arunce cu pietre. Furia fanilor formaţiei Levski a fost provocată de succesul gazdelor, care s-au impus în partida de sâmbătă, cu scorul de 2-0, primul succes după 16 ani într-un duel cu gruparea din capitala bulgară.

Dintre cei zece fani răniţi, cinci au fost transportaţi la spital. Vezi mai jos VIDEO cu incidentele din tribune

sursa: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
davitz
davitz  •  10 Martie 2013, 11:08

cita prostie,astia sunt in urma noastra cu 20 ani

aruabuans
aruabuans  •  10 Martie 2013, 09:31

Stadionul seamana cu groapa din Stefan Cel Mare din anii 90, cu banci in loc de scaune.Si nu inteleg la inceput erau 6-7 jamdarmi la 400 de oameni wtf?Si aia chiar nu aveau un spray sau ceva sa-i faca pe suporterii aia de au batut gardul sa se retraga?Jesus...

rad1cal
rad1cal  •  09 Martie 2013, 23:38

Bataie generala cu gardul?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează