INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GETAFE

VIDEO BBC din nou în top! Victorie categorică pentru Real Madrid în fața lui Getafe, scor 4-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 19:05

Real Madrid a continuat tradiția meciurilor de pe teren propriu cu Getafe, pe care a învins-o pe Santiago Bernabeu, scor 4-1. Cel puțin 4 goluri a marcat Realul în ultimele 6 meciuri în fața lui Getafe atunci cînd a jucat acasă.

VEZI VIDEO DE LA MECI!

Benzema a înscris primele două goluri ale gazdelor în minutele 4 și 16. Gareth Bale și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu 10 minute înainte de pauză, din pasa lui Ronaldo.

Portughezul nu putea lipsi de pe tabelă. Acesta a punctat în minutul 38 din pasa lui Toni Kroos. 4-0 a fost scorul pauzei.

După pauză, Real n-a mai forțat și Getafe a înscris în minutul 70 prin Alexis. Madrilenii au urcat pe locul 2, cu 30 de puncte după 14 etape.

Este primul meci în care tripleta BBC marchează în același meci, după o pauză de 8 luni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
randoom_._
randoom_._  •  05 Decembrie 2015, 19:44

BBC? wtf? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionutstv
ionutstv  •  05 Decembrie 2015, 19:33

Se simte in jocul lui Ronaldo vizita la luptator. Are vaselina buna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează