INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - CAGLIARI 2-3

Cagliari obţine o victorie miraculoasă acasă la Juventus!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

Şansele lui Juventus de a obţine un nou titlu în Serie A scad dramatic. Ieri seară, "zebrele" au suferit un nou eşec, 2-3 pe teren propriu cu Cagliari, după ce la mijlocul săptămînii cedaseră şi pe terenul lui Udinese, scor 1-2.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru gazde. Biondini a reuşit să deschidă scorul în minutul 15 cu o lovitură de cap din 6 metri la care Buffon nu a avut reacţie. Juventiniiau revenit însă pe tabelă înainte de pauză prin golurile lui Sissoko şi Nedved, iar lucrurile păreau să reintre în normal.

Repriza a doua a dat toate calcule peste cap. Un contraatac şcoală în minutul 55, iar Jeda îl executa pe Buffon de la marginea careului.Ajunşi în preajma minutului 80, oaspeţii au dat lovitura pe un nou contraatac, închizînd tabela prin golul lui Matri.

Juventus rămîne astfel la 6 puncte de Internazionale, dar elevii lui Jose Mourinho au un meci în minus, ei întîlnind în această seară AC Torino pe teren propriu.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  01 Februarie 2009, 22:37

bai opium, cu ce a fost slab buffon, poate apararea lui juve a fost dezastruoasa, dar buffon nush dak avea ce sa faca la cele 3 goluri... vb si tu sa te afli in treaba

 •  01 Februarie 2009, 16:21

Din rezumatul asta, mi s-a parut buffon foarte slab care alta data avea niste interventii de nota 10.asta e, si echipele mari pierd meciuri!!!

 •  01 Februarie 2009, 16:20

Apararea liu juve fost varza

Vezi toate comentariile (16)
Comentează