INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL ÎN SALĂ

VIDEO Ceva ce doar fotbalul în sală poate oferi » Gol "miraculos" marcat de Falcão

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 14:08

Fotbalul în sală nu a atins încă un nivel foarte mare de popularitate, dar oferă spectacol. O fază "miraculoasă" a fost oferită de Falcão, un celebru jucător brazilian de fotbal în sală.

La o lovitură liberă, Falcão a păcălit zidul catapultînd mingea în poartă printr-o piruetă incredibilă, lăsîndu-i mască pe adversarii care erau pregătiţi pentru un şut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
botizan
botizan  •  19 Decembrie 2012, 20:16

Da meciul e caritabil amical , ca Falcao s-a retras ... dar ramane cel mai bun jucator de futsal din istorie ... de pus in rama golul sau cu Romania :)))

theopalas
theopalas  •  19 Decembrie 2012, 20:08

A iesit din poarta ca sa inchida spatiul? :)) Parca era o balerina in genunchi... iar restul se uitau cum se duce mingea in poarta.

mogul
mogul  •  19 Decembrie 2012, 19:01

si daca e regizat sau nu tot e un gol mag ni fic

Vezi toate comentariile (5)
Comentează