INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Cum s-a dat de gol un fotbalist în direct: „Dedic reușita iubitei mele, soției mele și soacrei”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 18:19

Jhow Benavidez, 24 de ani, fotbalist hondurian care evoluează la RCD Espana, a oferit o declarație spumoasă după victoria cu Platense, scor 2-1.

Entuziasmat după ce a marcat golul victoriei, Benavidez a declarat la interviurile de după meci: „Le dedic victoria fiicei mele, iubitei mele, soției mele, soacrei mele și tuturor fanilor prezenți”.

Declarația lui a devenit virală, suporterii remarcând că fotbalistul de la RCD Espana a dedicat reușita atât iubitei sale, cât și soției sale.

Jhow nu s-a lăsat mai prejos și a postat pe contul său de Twitter o imagine editată în care apare alături de două femei superbe, alături de mesajul: „O dedic fiicei mele, iubitei mele și soției mele”.

Citește și:

Ei sunt cei mai mari păcălici din istoria fotbalului! "Alerga ca Bambi pe gheață" și "N-a jucat niciun meci oficial în 13 ani de carieră!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  09 Februarie 2020, 07:29

Asta le a banga banga pe toate inclusiv pe soacra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează