INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Dezastru pentru Barcelona » Catalanii au fost învinşi de Valladolid şi riscă să fie depăşiţi şi de Atletico!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 19:17

FC Barcelona traversează o perioadă dificilă în La Liga.

Echipa lui Gerardo Martino a fost învinsă în etapa a 27-a de Valladolid, scor 0-1. Fausto Rossi a dat lovitura de graţie în minutul 17, iar catalanii, cu Messi şi Neymar titulari, n-au fost capabili să revină.

VIDEO cu golul

Valladolid: Mariño - Rukavina, Rueda, Mitrovici, Peña - Valiente, Rossi, Álvaro Rubio, Bergdich - Guerra, Manucho

Barcelona: Valdés - D. Alves, Pique, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Cesc - Messi, Pedro, Neymar

Barcelona riscă să fie depăşită şi de Atletico Madrid, dacă echipa lui Simeone învinge la Celta Vigo. Real Madrid va juca mîine cu Levante şi se poate distanţa la 4 puncte de Barcelona.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
dani_val
dani_val  •  09 Martie 2014, 17:21
Postat de drimmero pe 09 Martie 2014, 00:47

barzelonistii pierd teren in lupta pentru locul 2. asa meritati fiindca l-ati zburat pe David Villa (dubla etapa asta pentru Atletico) la dorinta plodului!

Ti-au dat like 6 distrusi ca si tine, nu credeam ca sunteti asa de multi.

myty77
myty77  •  09 Martie 2014, 15:51

Tot felul de specialiști sunt pe aici. Inclusiv medici. Atotștiutorii români știu de ce suferă Messi. Dacă Barcelona a avut 2 meciuri mai slabe asta nu înseamnă că e la pământ.

milton
milton  •  09 Martie 2014, 08:51

Fara alegeri anticipate si un proiect serios, e greu sa se-ndrepte ceva. Dupa demisia lui Rosell, Bartomeu anunta ca va duce proiectul la bun sfarsit. Care proiect? Al' in baza caruia s-a adus coafatul si a fost instalat Martino? Nu vreau continuarea acestui proiect, nu vreau jucatori care sa se remarce prin coafuri, tatuaje, si care sa ranjeaca pe diverse retele de socializare, samd.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează