INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

WATFORD - SOUTHAMPTON 1-1 // VIDEO Direct în istorie: Shane Long a înscris cel mai rapid gol din Premier League!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 23:37

Partida dintre Watford și Southampton a oferit cel mai rapid gol din Premier League. Shane Long, de la oaspeți, este omul care a intrat definitiv în istoria campionatului englez. „Sfinții” au rezistat cu acest avantaj de un gol 90 de minute, pentru ca gazdele au egalat prin Gray în minutul 90+1 și au scos un egal, 1-1. 

Click aici pentru VIDEO!

Atacantul de 32 de ani a profitat după 7 secunde de la start de o gafă a lui Craig Cathcart, care în locul unei pase lungi a degajat direct în fotbalistul lui Southampton.

Atacantul irlandez a urmărit bine mingea și a înscris cu o execuție fină peste Ben Foster. 

Long nu mai înscrisese din ianuarie și e la a patra reușită în acest sezon.

Cele mai rapide goluri din istoria Premier League:

  • Shane Long (7.69 secunde)  
  • Ledley King (9.82 secunde) 
  • Alan Shearer (10.52 secunde)
  • Christian Eriksen (10.54 secunde)
  • Mark Viduka (11.90 secunde)

În celălalt meci al serii în Premier League, Tottenham a învins-o pe Brighton, cu Florin Andone titular. Românul a fost schimbat în minutul 64, iar unicul gol al partidei a fost marcat de Eriksen în minutul 88. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu despre cum a trăit primul titlu de campion, cu PAOK: „Voiam să-mi iau ghiozdanul și să fug! Simt că pot călca pe nori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează