INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - ESPANYOL 4-0

VIDEO Distracţia "extratereştrilor" » Barça a rezolvat în 30 de minute derby-ul cu Espanyol, 4-0

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 22:55

FC Barcelona s-a impus lejer în derby-ul Cataluniei, 4-0 cu Espanyol. Jucătorii lui Tito Vilanova, revenit pe bancă după ce a suferit operaţia de extirpare a unei tumore, au rezolvat rapid meciul.

Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

Xavi a deschis scorul în minutul 10, iar Pedro l-a urmat cu o "dublă". Atacantul Barcelonei a fost ajutat la prima reuşită de Messi, iar la cea de-a doua a primit o pasă magistrală de la Busquets.

În minutul 29, Barca conducea deja cu 4-0. Messi a transformat penalty-ul obţinut de Fabregas şi de aici a urmat un joc relaxat. Jucătorii lui Vilanova au ratat cîteva ocazii în repriza secundă, dar n-au mai reuşit să mărească diferenţa.

Barcelona se menţine în fruntea clasamentului la mare distanţă de competitoare: 12 puncte de Atletico, ce are un meci mai puţin disputat, şi 16 de marea rivală Real Madrid.

VIDEO Real a învins-o dramatic pe Sociedad » Mourinho l-a pedepsit din nou pe Casillas şi a fost salvat de Ronaldo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
miky198
miky198  •  07 Ianuarie 2013, 00:48
Postat de had3s89 pe 07 Ianuarie 2013, 00:15

si romario si bebeto la vremea lor au spart toate recordurile, marcau de rupeau plasa, au luat campionate mondiale si tot n-au luat balonul de aur.

Acum ce sa faca si ei......s-au zbatut sa rupa plasa cat mai mult dar Stoichkov le-a luat fatza......poate pe drept avand in vedere unde i-a dus pe Bulgari in '94 de unu singur.....din cate vad astia de rupeau plasa aka Romario si Bebeto (mai ales) nici macar n-au fost "propusi" sa castige balonu' de aur.....e clar ca a fost un blat la mijloc:))

drunk_driver
drunk_driver  •  07 Ianuarie 2013, 00:47

Daca jucau Sapunaru si Torje la Espanyol scorul ar fi fost 4-78 ....deoarecev echipe ca Granada , Espanyol , Zaragoza si altele sunt : "visul piszdii" .......Bat orice echipa din Romania :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) LO>OLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLO

valentino22
valentino22  •  07 Ianuarie 2013, 00:43
Postat de had3s89 pe 07 Ianuarie 2013, 00:15

si romario si bebeto la vremea lor au spart toate recordurile, marcau de rupeau plasa, au luat campionate mondiale si tot n-au luat balonul de aur.

Bebeto....nu are nici macar un titlu de campion in Europa...nu are nici un trofeu castigat. Iar la Brazilia a frecat tusa MEREU,TOT TIMPUL,INTODEAUNA,MECI DE MECI... De ce nu castiga Mata de la Chelsea(Spania) balonul de aur?Fix din acelasi motiv din care nici Bebeto nu a castigat. In cel mai bun an al sau, Bebeto a facut pipi pe el si nu a vrut sa dea un 11 m care putea sa il faca campion cu Depor...l-a lasat pe altul sa dea... In 96 in cel mai bun sezon al sau(25 de goluri) se batea la balonul de aur cu Sammer,Ronaldo si Alan Shearer...asa ca...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează