INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO E pe bune! Bărbatul din tribune chiar era cu amanta: „Voi, femeile care mă atacați, ați înșelat și voi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 09:49

Dyvi Andrade, bărbatul surprins de camere în timp ce își săruta amanta la meciul de fotbal Barcelona-Delfin, în Ecuador.

„Dacă era o femeie în locul meu, voi ce ați fi făcut? Au circulat filmulețe cu femei infidele, dar nu s-a râs de ele cum s-a râs de mine. O să îmi apăr onoarea și mândria ca un bărbat, până la final. Toți greșim și ne căim, le mulțumesc celor care m-au invitat la biserică pentru a-mi vindeca familia.

Nimeni nu îmi va repara imaginea, dar Dumnezeu e mare și atotputernic, iar femeile care mă atacă, știu că au înșelat și ele, dar comentează în continuare”.

Către partenera pe care a înșelat-o: „Vreau să trăiesc din nou alături de tine. Îmi pare foarte rău, de aia am ieșit public să comentez acest nonsens, ca să pot să îți cer să mă ierți. Sunt așa confuz, dar te vreau înapoi”

Ce s-a întâmplat cu fanul la Barcelona-Delfin

Doi fani se sărutau în Ecuador, în tribune, la partida disputată între Barcelona Sporting și Delfin. Când camera a încercat să le facă o surpriză, tânărul s-a desprins brusc de amanta sa.

Un ziar spaniol a titrat: „Prinși în fapt”, în timp ce pe twitter au apărut reacții de tipul: „Acel moment când vezi că ți s-a terminat căsătoria”. 

Citește și:

VIDEO „Prinși în fapt!” Imaginile de la meciul Barcelonei care fac înconjurul lumii: și-a sărutat amanta?! Reacție incredibilă a bărbatului când e surprins

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iulihenry14
iulihenry14  •  21 Ianuarie 2020, 14:21

Cineva acolo in redactie are ceva imaginatie cand scrie declaratiile alea. Doamna din imagine e prietena lui. Videoclipul e preluat de pe Reddit. Tot pe Reddit e si instagramul celor 2 care sunt impreuna de ceva ani de zile.

100000583129623
Stefan Constantin  •  21 Ianuarie 2020, 10:02

Când înșeli,ai două motive :nu primești ce vrei de la parteneră,acasă, ori ești foarte prost...tu unde te încadrezi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează