INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO » Fabregas a fost dat de gol, e RASIST! Imaginile care arată ce remarcă incredibilă a făcut la adresa lui Kanoute

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 03:36

Spaniolii de la Canal Plus au lămurit scandalul izbucnit în prelungirile partidei FC Barcelona - Sevilla, 0-0, publicînd un video în care se vede clar cum jucătorul catalanilor, Cesc Fabregas, foloseşte cuvinte rasiste la adresa jucătorului Sevillei, Frederic Kanoute.

Mijlocaşul catalan a fost surprins de camerele TV în timpul dialogului cu atacantul andaluzilor, chiar cînd îi spunea lui Kanoute că este "puto negro de mierda", care în traducere liberă înseamnă "negru nenorocit şi de r***t". Fotbalistul de culoare din Mali a recţionat imediat şi l-a bruscat pe Fabregas, primind cartonaşul roşu. Fabregas tocmai ce negase oficial ieri că ar fi folosit orice apelativ rasist, motivînd că "am un tatuaj în arabă pe mînă, prietena mea e libaneză, nu aş face niciodată aşa ceva, sunt mai presus de un astfel de comportament".

Nu ar fi prima acuzaţie de acest gen pentru Barcelona. La două dintre meciurile cu Real Madrid din acest an, jucători ai catalanilor au fost acuzaţi şi anchetaţi pentru că au folosit apelative jignitoare la adresa rasei şi religiei adversarilor. Busquets i s-ar fi adresat lui Marcelo cu "maimuţă", iar David Villa lui Ozil cu "musulman de r***t", incident confirmat de jucătorul german de origine turcă. Probele video aduse de madrileni n-au fost însă luate prea în serios de UEFA şi nici de Federaţia spaniolă, cei doi scăpînd fără probleme mari.

1 - VEZI AICI VIDEO-UL CARE IL DA DE GOL PE FABREGAS (2:06)

2 - VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE VILLA ŞI OZIL

3 - VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE BUSQUETS ŞI MARCELO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
vyb_texas
vyb_texas  •  27 Octombrie 2011, 03:38
Postat de botizan pe 25 Octombrie 2011, 09:25

Si daca iti zice tie cineva "tigan imputit " iti convine ? ... Kanoute ca si Zidane e un musulman convins (dovada refuzul lui de acum cativa ani de a juca cu sigla casei de pariuri 888 pe tricou) ...ori pentru musulmani religia e mult mai profunda decat pentru noi , la noi biserica e fabrica de bani nu univers al credintei , de asta tu nu o sa intelegi niciodata sau nu o sa te ofensezi din cauza unor injurii rasiste sau xenofobe

asta cu univers al credintei despre ,,biserica'' musulmana sa i-o spui lui mutu :)) nici o biserica nu are nici o legatura cu dumnezeu si credinta dect in teorie ( vezi inchizitie , cruciade , jihad ... ) .trezeste-te :))

jimerica
jimerica  •  25 Octombrie 2011, 15:19
Postat de demonyo pe 25 Octombrie 2011, 11:48

Ma rahatilor voi ati vazut meciul sunteti o mizerie pentru romania manelistilor voi ce vruiati sa ea bataie barcelona mai madrilistilor de mierda voi nu veti lua campionatul atit timp cit barcelona va juca fotbal asta sa va intre bn in cap cinei pe primul loc levante nu veti face infart toti la cibeles veti vedea saptamana care vine cu sumarinul galben ear veti abandona locul secund sa va intre bn in cap barca nu va juca cu voi la 12 ora spaniei ca asa vreti voi nici o echipa din istoria fotbalului spaniol nu au jucat la 12 sa va intre bn in cap voi la ce ora vreti sa puneti meciul tot acea manita o veti lua si o stiti foarte bn uni 5-0

ba, du-te si fura ceva sau fa-te util cuiva, cumva, ca aici faci de ras pe toti care tin cu barcelona. aveam de injurat un alb d-asta de mai jos, da' cand am incercat sa citesc ce ai scris mi-ai omorat cheful. le iei apararea unora si dai in ceilalti, da' tu nu stii sa scrii cat stiu aia, desi ei si-au trait viata pe un teren de fotbal. sunt sigur ca tii si cu steaua, sa-mi faci ziua zob si sa-mi fie si mai rusine. parca nici nu mai vreau sa castige barca ceva, sa uitati de ea in 2-3 ani, ca e din ce in ce mai greu sa va vad. rusine, sandro rosell!

demonyo
demonyo  •  25 Octombrie 2011, 12:04

Dar ce ati fi vrut sai zica qe ghuapo eres Morenito nu vai mama voastra daca el este negru ce vruiati sai zica ma albastrule sa nu faceti infart MANITA 5-0 mie mila de voi sclavilor

Vezi toate comentariile (24)
Comentează