INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN 3-1

VIDEO ”Fanta de lumină” se mută în Serie A :D » AC Milan acuză: ”Juventus vede liniile astea paralele?!”

Captură: DigiSport
Captură: DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 13:22

Secondo voi nel fermo immagine tv prodotto dalla Juventus, le due linee sono parallele? Per noi no #JuveMilan pic.twitter.com/VEanYEuQVf

AC Milan n-a trecut peste eşecul din derby-ul cu Juventus, scor 1-3, şi îi acuză pe rivali că au manipulat transmisia TV a partidei la primul gol.
Carlos Tevez a deschis scorul după ce a plecat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Grafica televiziunii italiene i-a amuzat pe ”rossoneri”, care au atacat pe contul oficial de twitter: ”Conform imaginilor tv produse de Juventus, cele două linii sînt paralele. Pentru noi, nu sînt”.

Click aici pentru VIDEO!

Adriano Galliani, vicepreşedintele lui AC Milan, a început războiul în momentul în care a spus că meciurile lui Juventus din Serie A sînt produse chiar de campioana Italiei. Replica a venit însă imediat: "Încearcă să ascundă fanilor un rezultat foarte clar".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cetateanu
cetateanu  •  09 Februarie 2015, 16:48

Autorul acestui "articol" este d0bit0c. Altfel cum ar putea sa nu remarce faptul ca nici dungile de la acele portiuni unde iarba este tunsa la alte dimensiuni nu PAR paralele cu linia de mijloc. Dar ele sunt paralele, toata lumea stie asta. Se calculeaza in functie de perspectiva, grafica de televiziune e altceva cu grafica de ziar. Sunteti praf! Urla ura in voi, asa va fi mereu, dar veti ramane mereu doar niste scorpii jenibile. S-atat!

rumunek
rumunek  •  09 Februarie 2015, 16:24

Juve a fost clar mai buna, ca joc, ca lot, ca antrenor. Dar nu pot uita ca totul a inceput acum 3 ani, cand un gol clar, care ducea Milanul la 2-0 si la 7 puncte de Juve, nu a fost vazut de arbitrii. Asa s-a scris istoria ultimilor ani, mai ales pentru Milan, care a trebuit sa vanda si sa ajunga o echipa de duzina. In plus, daca la 1-3 in minutul 80, iti aduci aminte ca ai un fundas ca Rami pe banca si te gandesti ca e momentul perfect sa-l bagi, nici nu meriti altceva, ca antrenor sau ce-o fi Inzaghi. Tocmai pe el sa-l fure tusierii, ce intamplare...

mir25
mir25  •  09 Februarie 2015, 15:18
Postat de mir25 pe 09 Februarie 2015, 15:17

E o pozitie cam nefireasca...

Sau poate linia de centru e stramba...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează