INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO+FOTO Bayern a demolat-o pe Wolfsburg și este campioană în Germania pentru al cincilea sezon consecutiv! Ancelotti, unic în istorie

Foto: Guliver/GettyImages +20   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 20:33

Bayern a câștigat titlul de campioană în Germania pentru a cincea oară consecutiv, după ce s-a impus astăzi în deplasarea cu Wolfsburg, scor 6-0, iar RB Leipzig a reușit doar o remiză, 0-0 cu Ingolstadt.

Cu trei etape înainte de final, Bayern are un avans de 10 puncte față de ocupanta locului secund, RB Leipzig, și este matematic campioană în Bundesliga.

În meciul cu "lupii", David Alaba a deschis scorul pentru bavarezi din lovitură liberă, iar Robert Lewandowski a înscris o "dublă" cu 10 minute înainte de pauză și a ajuns la 75 de goluri marcate în tricoul lui Bayern, în 93 de meciuri jucate. 

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

În partea secundă, Arjen Robben a majorat avantajul lui Bayern cu reușita din minutul 66. Wolfsburg a rămas în 10 oameni în minutul 78, după ce Luis Gustavo a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, iar Bayern a mai punctat o dată prin Thomas Muller, în minutul 80. Scorul final a fost stabilit de Kimmich, în minutul 85.

Este pentru a treia oară când bavarezii devin campioni după o victorie cu Wolfsburg. Scenariul s-a mai repetat și în 2003 și 2008. 

ancelotti, performață unică

Carlo Ancelotti este primul antrenor care câștigă titlul de campion în 4 din cele mai puternice 5 campionate din Europa: Italia, Anglia, Franța și Germania!

Titluri obținute de Ancelotti:

2003-2004: Italia (AC Milan)
2009-2010: Anglia (Chelsea)
2012-2013: Franța (PSG)
2016-2017: Germania (Bayern)

Echipele de start:

Wolfsburg: Casteels - Blaszczykowski, Knoche, Rodriguez, Gerhardt - Luis Gustavo - Didavi, Bazoer, Arnold, Horn - Gomez
Rezerve: Benaglio - Jung, De Madiba, Seguin, Trasch, Vieirinha, Wollscheid

Bayern: Ulreich - Lahm, Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Alcantara - Robben, Muller, Coman - Lewandowski
Rezerve: Starke - Bernat, Costa, Rafinha, Ribery, Sanches, Vidal

27 de titluri
de campioană are Bayern, record în Germania

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Aprilie 2017, 21:31

Fruntasi in satul lor. La oras, mai greu. Pana acum, lumea dadea vina pe Guardiola. Iata ca nici cu Ancelotti nu au fost mai breji bavarezii. E clar ca-i o problema de potential, cu jucatori supraevaluati. Indelung laudatul Alaba a fost extrem de slab cu Real. De nivelul lui Steliano. Centrari numai in primul adversar, ca ultimul diletant. Sa nu mai pomenim de Boateng, care anul trecut s-a facut de minune in fata lui Messi, iar anul asta a demonstrat un joc de picior mai slab decat al lui Neuer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close