INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Chelsea, campioana din Premier League, s-a făcut de râs » La pauză era condusă cu 0-3

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 18:48

Campionatul englez, care a debutat vineri cu victoria lui Arsenal în fața lui Leicester, scor 4-3, a avut parte de două surprize azi. 

Pe lângă egalul dintre Watford și Liverpool, 3-3, s-a jucat și partida dintre Chelsea, campioana en-titre, și Burnley, scor 2-3. Echipa lui Conte a avut doi eliminați: Cahill ('14) și Fabregas ('83), și s-a făcut de râs în debutul noului sezon.

Trupa lui Conte a fost condusă la pauză cu 0-3, însă după revenirea de la cabine a încercat să reintre în joc, dar n-a marcat decât două goluri prin Morata ('69) și Luiz ('88). De partea cealaltă au marcat Vokes ('24, '43) și Ward ('39).

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează