INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HUDDERSFIELD

VIDEO+FOTO Dezastru pentru Huddersfield: a retrogradat din Premier League și a egalat o contraperformanță de proporții » Fanii, în lacrimi pe stadion

Huddersfield a retrogradat, fanii echipei suferă // FOTO: Reuters, Guliver Getty Images +4   FOTO
Huddersfield a retrogradat, fanii echipei suferă // FOTO: Reuters, Guliver Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 21:50

Huddersfield e prima echipă din Premier League care retrogradează matematic în Championship în sezonul curent, acest lucru întâmplându-se după înfrângerea de azi cu Crystal Palace, 0-2, cu 6 etape înainte de finalul sezonului.

Huddersfield se află la cel de-al doilea sezon connsecutiv în Premier League, după ce anul trecut a terminat pe 16, însă echipa antrenată de Jan Siewert va reveni în Championship începând cu ediția 2019-2020.

Astfel, Huddersfield a devenit abia a doua echipă din istoria Premier League care retrogradează matematic până la finalul lunii martie. În 2008, Derby County retrograda după 32 de meciuri, același număr de partide atins și de Huddersfield în actuala ediție.

Fanii formației britanice și-au stăpânit cu greu tristețelea la finalul meciului cu Crystal Palace, iar imaginile surprinse de agențiile de presă Reuters și Getty Images sunt relevante:

huddersfield 3 +5 FOTO

 
 

 Vezi aici clasamentul actualizat din Premier League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează