INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Manchester City, noua campioană din Premier League! Mourinho i-a adus titlul lui Guardiola! Performanță uriașă pentru spaniol: e în top 3 all time

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 19:57

Manchester City este oficial, începând de astăzi, campioana Angliei, după ce Manchester United s-a încurcat pe teren propriu cu West Bromwich Albion, scor 0-1, și a pierdut orice șansă de a mai depăși trupa lui Guardiola.

"Cetățenii" au reușit această performanță cu 5 etape înainte de final. City are 87 de puncte și e urmată la 16 lungimi de Manchester United. Manchester City a ajuns astfel la 5 titluri de campioană în prima ligă engleză.

Vezi VIDEO de la United-West Brom!

Recorduri pentru Guardiola

Antrenorul Pep Guardiola și-a trecut în palmares cel de-al șaptelea titlu din carieră, după ce a reușit câte trei pe banca Barcelonei și a lui Bayern Munchen. Este al 23-lea trofeu din cariera spaniolului, care a antrenat timp de 10 sezoane.

Doar Guardiola, Jose Mourinho și Carlo Ancelotti au reușit să câștige titluri în 3 din cele 5 cele mai tari campionate din lume: Germania, Franța, Spania, Anglia, Italia.

Tehnicianul spaniol are și o bulină neagră în acest sezon: City a fost eliminată în "sferturile" Ligii Campionilor de Liverpool.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
10202925648180625
Eugen Qy  •  17 Aprilie 2018, 00:54
Postat de alexbarosanu pe 15 Aprilie 2018, 20:22

special 1 e nr,1 el nejucand fotbal!

ASTA inseamna sa ai creierul sanatos si sa-ti mearga bine ! Daca face ceea ce ii place si cunoaste fenomenul , orice OM, asa cum l-am definit mai sus, POATE castiga in orice Campionat , mai ales ca lui Mourinio, i-au fost pusi la dispozitie CEI mai buni fotbalisti disponibili !

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  15 Aprilie 2018, 21:56
Postat de dinamo_fan pe 15 Aprilie 2018, 20:56

vai vai...sa bagi atatia bani si sa ta bata ultima clasata acasa. rusinos...

Parca ar fi prima data!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Aprilie 2018, 20:56

vai vai...sa bagi atatia bani si sa ta bata ultima clasata acasa. rusinos...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează