INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO + FOTO Spre al 5-lea titlu consecutiv! Juventus a cîștigat derby-ul cu Napoli și a trecut pe primul loc în Serie A

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 09:33

Juventus a cîștigat ieri seară derby-ul etapei, cu Napoli, 1-0, și s-a instalat în fruntea clasamentului din Seria A.

Juve și Napoli erau cele mai în formă echipe din Italia, fiind pe primele două locuri, iar cei mai mulți spuneau că acest meci va decide cine are prima șansă la cîștigarea campionatului. Napoli venea la Torino cu un avans de 2 puncte, dar Juventus trecea printr-un moment excelent: 14 victorii consecutive și cinci meciuri la rînd fără gol primit.

Meciul a fost unul închis, lipsit de spectacol și de ocazii, cele două echipe fiind marcate de miza partidei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Zaza, în minutul 89. Atacantul italian a înscris cu un șut spectaculos, de la 20 de metri.

Vezi AICI video

La oaspeți, fundașul Vlad Chiricheș a fost rezervă și nu a bifat nici un minut.

După această victorie, Juve trece pe primul loc, cu 56 de puncte după 25 de etape, iar Napoli cade pe 2, cu un punct mai puțin.

4 titluri consecutive
a cîștigat Juventus: 2012, 2013, 2014 și 2015

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  14 Februarie 2016, 13:43
Postat de alenb pe 14 Februarie 2016, 13:14

s-a terminat campionatul?

Nu dar inca un gol care dovedeste ca Reina e mascarici, nu portar.

alenb
alenb  •  14 Februarie 2016, 13:14

s-a terminat campionatul?

valiza.epo
valiza.epo  •  14 Februarie 2016, 10:22

Felicitari lui Juventus pentru un nou titlu de campioana! Placerea este si mai mare deoarece la Napoli evolueaza (vorba vine...) cel mai slab fundas central din istoria fotbalului englez si italian!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează