INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Start oficial în Premier League: Manchester United a dat primul test al sezonului » Meci cu 3 goluri

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 23:37

Manchester United s-a impus în fața lui Leicester, scor 2-1, în primul meci al sezonului 2018-2019 de Premier League.

Jose Mourinho a început cu dreptul sezonul, în ciuda lamentărilor din perioada de mercato. Cu mulți absenți, portughezul a reușit să gasescă formula ideală. Un șut al lui Alexis Sanchez a fost oprit cu mâna de fundașii lui Leicester în minutul 3. Paul Pogba, căpitanul "diavolilor roșii", a transformat fără probleme, în vinclul din stânga portarului.

Leicester s-a dezmeticit. A avut momente bune de posesie, fără urmări pe tabelă. De Gea a intervenit de fiecare dată în fața adversarilor. 

VIDEO cu golurile

Spre final, Luke Shaw, fundașul stânga al lui United, a reușit să marcheze primul gol din carieră în Premier League. Acesta a înscris cu un șut din unghi, în minutul 82. 

Finalul a fost incandescent. Vardy, intrat după pauză, a marcat în al doilea minut de prelungire. Un șut-centrare trimis de Ricardo Pereira l-a găsit pe englez nemarcat în careul de 6 metri. 

Ultima acțiune l-a găsit și pe Kasper Schmeichel, portarul oaspeților, în careul advers. Centrarea l-a găsit ideal, dar lovitura lui de cap s-a scurs pe lângă poartă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează