INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO Știm numele primelor două echipe promovate în Premier League » Fază comică într-unul dintre meciurile decisive: aruncare de la magine... din teren :D

Cardiff a promovat în Premier League FOTO: Reuters +9   FOTO
Cardiff a promovat în Premier League FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 18:10

Cardiff City a obținut astăzi promovarea directă în Premier League, profitând de înfrângerea rivalei directe Fulham, scor 1-3, contra lui Birmingham.

Ultima etapă din Championship a fost ca întotdeauna pe muchie de cuțit. Cardiff City este marea câștigătoare a zilei. În ciuda remizei albe cu Reading, galezii vor evolua la masa bogaților în sezonul următor.

Fulham a pierdut primul meci după 25 de rezultate pozitive consecutive, 1-3 la  Birmingham, și va trece prin furcile caudine ale play-off-ului. Adversara va fi Derby Country. În celălalt meci pentru Premier League vor juca Aston Villa și Middlesbrough.

Wolverhampton, echipă deja promovată, a pierdut astăzi în fața "lanternei roșii" Sunderland, scor 0-3. 

foto  Vezi AICI cele mai tari imagini de la promovarea lui Cardiff City! 

Fază comică pe Cardiff City Stadium

În minutul 42 al meciului de pe Cardiff City Stadium, Chris Gunter, fundașul stânga al celor de la Reading, a executat o aruncare de la margine mult din interiorul terenului. Umbra tribunei i-a indus în eroare atât pe fotbalist, cât și pe oficialii partidei. Nimeni nu a observat, jocul fiind lăsat să continue.

Vezi și: VIDEO+FOTO Sărbătoare la Manchester! Fanii lui City au intrat pe terenul de joc după al 5-lea titlu din istoria clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează