INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Golul lui Contra, primul în topul făcut de Gazzetta dello Sport înainte de Inter - AC Milan! » E peste Ronaldinho sau Kaka

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 11:43

Înainte de marea înfruntare Inter - AC Milan, duminică, ora 21:45, TV Digi Sport, jurnaliștii italieni au făcut topul celor mai frumoase goluri marcate de jucătorii celor două echipe în întâlnirile directe. 

Primul gol marcat de Cosmin Contra în Serie A a fost într-un Derby della Madonnina. Actualul selecționer a fost cel care a întors scorul în ciocnirea cu Inter (4-2) de-acum 16 ani.

Iar extraordinara sa reușită, șut de la 20 de metri la vinclu, a fost aleasă de La Gazzetta dello Sport prima în Top 5 goluri semnate de rossoneri în derbyurile orașului Milano din acest secol. "Guriță" e plasat înaintea lui Ronaldinho, Kaka, Suso și Kaladze!

Intrat la pauză în locul lui Albertini, Contra a prins un stâng imparabil în minutul 61, după o pasă rapidă de la Kaladze. Milan făcea 2-1, iar Cosmin bifa primul dintre cele 4 goluri înscrise pentru Milan în 44 de partide.

CELE MAI FRUMOASE GOLURI MARCATE DE MILAN ÎN POARTA LUI INTER: 

Cele mai frumoase goluri marcate de Inter în derby-urile cu Milan:

*Pentru ca video-urile să ruleze pe site-ul Gazzetta dello Sport, trebuie dezactivat AdBlockerul browserului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1122173367898793
Florian Baicu  •  13 Octombrie 2017, 17:51

E infinit mai frumos al lui Clarence...Pentru cunoscatori.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  13 Octombrie 2017, 14:28

Ce gol superb ! cred ca imediat dupa ce a marcat, primul lucru pe care l-a spus a fost "fcsb nu e steaua" !! =))

mere_acre
mere_acre  •  13 Octombrie 2017, 13:46

bbrree! mmăă lleșși ??!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează