INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO "Îmi venea să vomit, aveam încă alcool în corp. Scoateți-mă afară, vă rog!" » Dezvăluiri IREALE: a petrecut sălbatic până dimineața, apoi a înscris un hatrick pentru Arsenal

Jermaine Pennant, în stânga // FOTO: Guliver/ Getty Images
Jermaine Pennant, în stânga // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 14:18

Jermaine Pennant, 35 de ani, fostul atacant al celor de la Arsenal, a relatat în autobiografia sa unul dintre cele mai incredibile momente din carieră.

Aflat sub infleunța băuturilor alcoolice după o petrecere sălbatică, acesta a reușit un hattrick într-un meci câștigat de "tunari" cu 6-1 în fața lui Southampton, pe 7 mai 2003. Pennant povestește senzațiile de rău avute pe durata meciului și cum a izbutit să înscrie 3 goluri deși starea sa era una deplorabilă.

"Ştiam că acolo vor fi atât de multe fete, eram hotărât să mă duc. Nu era cale să nu mă duc. Am promis că nu o să beau nici măcar o picătură. Aşa că am mers acolo, a fost o noapte bună, pe care am terminat-o praf. Ne-am făcut atât de praf, încât ei au uitat de meciul meu de a doua zi.

Mă simţeam ca şi cum urma să mor, dar am dat totul, fiecare picătură de putere pe care o aveam, fiecare picătură de concentrare şi de energie, nu conta cât de rău îmi era. Meciul a început. Alergam pe teren, abia aşteptând pauza. Apoi am marcat. Thierry Henry m-a lansat, am şutat la colţul de jos şi am înscris. Am gândit: «Îţi mulţumesc, Doamne!» Apoi m-am bucurat. M-am uitat la banca de rezerve şi nu doream altceva decât să mă schimbe cineva. Eram atât de fericit şi mă gândeam: «Scoateţi-mă de pe teren!».

Apoi am mai dat un gol. La al doilea gol, m-am întrebat ce or fi gândind băieţii. Mă întrebam dacă știu că am dat două goluri. Apoi am completat hattrick-ul şi am gândit «Nu e adevărat». Nu-mi venea să cred. Nu am suflat o vorbă. Am luat mingea după meci. În ultimele 20 de minute simţeam că-mi vine să vomit, deoarece aveam încă alcool în corp. M-am simţit îngrozitor, era ceva de genul «Scoateţi-mă afară, vă rog»", a dezvăluit fostul atacant în cartea sa autobiografică.

Rezumatul meciului

Acum în vârstă de 35 de ani, Pennant nu mai are echipă. A bifat 15 cluburi în carieră, iar cele mai notabile experiențe au fost la Arsenal și Liverpool.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  16 August 2018, 16:49
Postat de mioriticul pe 16 August 2018, 16:13

Un fel de Tamas. Numa ca asta mai dadea si goluri

Si ala dade goluri. Pe la 45 de ani ajug pe listele de tranplant hepatic. Intradevar, frumos exemplu.

rocky2
rocky2  •  16 August 2018, 16:15

Da, un exemplu demn de urmat si pentru tinerii nostri! Dupa ce mediatizati toti puscariasii acum a venit si randul ***! Dati-i inainte cu educatia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  16 August 2018, 16:13

Un fel de Tamas. Numa ca asta mai dadea si goluri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează