INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

VIDEO INCREDIBIL A apărut filmul complet al luptei dintre Kolasinac și cei doi agresori înarmați » Bosniacul e noul Chuck Norris

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 00:39

În luna iulie, Mesut Ozil (31 de ani) și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați de doi invidivizi înarmați. Filmul detaliat al luptei dintre fundașul bosniac și agresori a fost făcut public de poliție. 

O ambuscadă pusă la cale de doi indivizi pe scutere. După ce au blocat mașina condusă de Özil, un Mercedes 4x4 G-Class, au sărit la ei înarmați cu cuțite, dar au greșit ținta. Kolašinac, 26 de ani, cinci ani mai mic decât Özil, este supranumit „Tancul” sau „Distrugătorul” pentru forța sa uriașă. 

Video cu momentul în care Kolasinac e atacat cu un cuțit

Fundașul stânga a ieșit din Mercedes și i-a înfruntat cu mâinile goale. Cu pumnii, folosind portiera SUV-ului ca scut. Așa i-a respins. Numai că bandiții n-au renunțat. Kolašinac s-a urcat în mașină, Özil a accelerat, însă au fost urmăriți. O urmărire în viteză ca în filme.

Aproape doi kilometri, infractorii s-au ținut după ei. Mesut știa că, dacă vor ajunge pe Golders Green Road, vor scăpa. Acolo e un restaurant turcesc, Likya, unde el și Sead merg deseori. A frânat brusc, cei doi au sărit din Mercedes și s-au refugiat înăuntru. Iar indivizii au dispărut, înainte să vină poliția. Cei doi au fost prinși în final și au pledat vinovați. 

VIDEO INCREDIBIL A apărut filmul complet al luptei dintre Kolasinac și cei doi agresori înarmați » Bosniacul e noul Chuck Norris

Vezi și:

EUROPA LEAGUE, Guimaraes - Arsenal 1-1 // „Tunarii” continuă forma slabă! Cum arată clasamentul în grupa F

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  07 Noiembrie 2019, 23:36

...niște râși într-o lume de oameni comedianți!

696679090441661
Eugen Pan  •  07 Noiembrie 2019, 10:47

e clar ca e regizat. ala il mangaia cu cutitul...

bazinga
bazinga  •  07 Noiembrie 2019, 10:12

Asa cum zice multa lume si eu cred ca a fost regizat,ca a fost o inscebare ieftina de prostit prostimea...ca sa iasa mari eroi cei doi fotbalisti!Pentru presa de scandal o astfel de stire...plus imagini...e aur curat!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează