INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Jeremy Menez, implicat într-un uriaș scandal » Imagini interzise minorilor: video halucinant de la o escapadă cu prostituate și consum de droguri

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 09:15

Jeremy Menez (32 de ani), fost jucător la echipe de top precum AC Milan, PSG sau AS Roma, e din nou protagonistul unui scandal, după ce presa din Mexic a publicat unele imagini compromițătoare cu fotbalistul francez. 

Totul s-a petrecut în perioada în care Menez evolua pentru Club America, un club din Mexic la care a jucat între 2018 și 2019. Experiența nord-americană a fost una tumultoasă pentru Jeremy Menez, plină de escapade și certuri cu antrenorul Miguel Herrera. 

Imaginile incredibile apărute în presa din Mexic au depășit însă orice limită. Fotbalistul, care în prezent evoluează pentru Paris FC, echipă din Ligue 2, a fost surprins în prezența unei prostituate, într-o cameră în care alți doi bărbați păreau că ar consuma diverse tipuri de droguri.   

Jeremy Menez a evoluat pentru AC Milan între 2014 și 2016, perioadă în care a reușit să înscrie 18 goluri în 43 de meciuri în Serie A. Francezul a mai jucat pentru Sochaux, Monaco, AS Roma, PSG, Bordeaux, Antalyaspor, America și Paris FC.

Vezi și: 

Scene scandaloase! Un suporter a agresat sexual o fotbalistă după un meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
moophlecks
moophlecks  •  10 Octombrie 2019, 10:25

"un club din Mexic la care a jucat între 2018 și 2019. Experiența sud-americană a fost una tumultoasă". Unde-i mai gasiti pe astia, mai oameni buni? Acuma au bagat Mexicul in America de Sud...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează