INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Jermaine Pennant, dat afară de la Sky Sports pentru că a apărut beat la televizor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 12:52

Jermaine Pennant (37 de ani) a fost concediat din postul de analist la Sky Sports, după ce telespectatorii au considerat că fostul mijlocaș al lui Arsenal și Liverpool a apărut beat într-o emisiune TV. 

„Jermaine Pennant era unul dintre invitații Sky Sports News pentru ziua de vineri, însă am decis să punem capăt înțelegerii. Decizia a venit după ce întreaga echipă de producție a constatat că Pennant nu se ridică la nivelul așteptărilor”, a fost explicația oficială dată de șefii postului britanic.  

În realitate însă, Sky Sports a decis să renunțe la serviciile sale după ce au fost asediați cu mesaje din partea telespectatorilor care s-au plâns că Pennant părea a fi în stare de ebrietate.

VIDEO // Emisiunea care a dus la concedierea lui Pennant

JERMAINE PENNANT: „TATĂL MEU AVEA MARI PROBLEME CU DROGURILE”

Jermaine Pennant este un fotbalist cu povești senzaționale. Fostul fotbalist de la Liverpool a povestit un episod petreut în Spania. „Trebuia să prind un tren spre Madrid, de unde urma să zbor spre Manchester pentru a semna cu Stoke City. Dacă pierdeam acele curse, ratam transferul. Ajuns în ultima clipă la gară, mi-am uitat mașina deschisă, cu cheile în contact. Era un Porsche Cayenne. L-am sunat mai târziu pe translatorul meu să-l rog să ia mașina. Când i-am spus, a urlat la telefon: «Un Porsche abandonat și deschis! Ești nebun?»".  

Vezi și:

Jermaine Pennant și o poveste teribilă în Marca: „Urla în telefon: «Un Porsche abandonat și deschis! Ești nebun?»"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează