INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - TORINO 4-1

Juventus - Torino 4-1 // VIDEO L-a sfidat Cristiano Ronaldo pe Maurizio Sarri? Imaginile cu mimica portughezului fac înconjurul lumii

Cristiano Ronaldo n-a ținut prea mult cont de sfaturile lui Maurizio Sarri.
Cristiano Ronaldo n-a ținut prea mult cont de sfaturile lui Maurizio Sarri.

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 07:52 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 08:39

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a fost din nou în centrul atenției la ultimul meci al lui Juventus din Serie A, 4-1 cu Torino. 

A marcat superb din lovitură liberă, însă camerele TV au surprins mimica portughezului la adresa tehnicianului Maurizio Sarri. 

Înainte de pauză, antrenorul lui Juventus a profitat de o întrerupere a jocului și a încercat să le transmită câteva sfaturi elevilor săi. În apropierea lui Sarri se afla și Cristiano Ronaldo, însă televiziunile au surprins cum acesta nu îi dădea prea multă importanță omului de pe banca lui Juve

Juventus, victorie zdrobitoare în derby-ul cu Torino

„Bătrâna Doamnă” n-a avut deloc emoții în derby-ul cu rivala din oraș, pe care a învins-o cu 4-1. Golurile au fost marcate de Dybala 3, Cuadrado 29, Ronaldo 61, din lovitură liberă, Djidji 76, autogol, respectiv Belotti 45+6, din penalty. 

Datorită acestei victorii, Juventus s-a distanțat la șapte puncte de Lazio, care a pierdut pe teren propriu cu AC Milan, scor 0-3, și se apropie de al 9-lea titlu consecutiv în Serie A.

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Torino 4-1:

Citește și alte știri din Serie A:

Gigi Buffon, recordman absolut în Serie A! Încă un pas spre titlu: gol Ronaldo din lovitură liberă

Daniele De Rossi devine antrenor! Va prelua o formație importantă din Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
christiano0
christiano0  •  05 Iulie 2020, 11:41

Ronaldo nesimțitul. O să vadă el când o să fie antrenor, ce o să-l asculte jucătorii, mamă-mamă. Bine, că e prea bogat ca să devină antrenor, da zic așa....utopic.

costacurta
costacurta  •  05 Iulie 2020, 10:06

*** ronaldo sa se lase, ca sufera saracul demult. In plus multi ii tot sufla in spinare. Suntem satui de juve&co, priviti la Atalanta, chiar arata ce trebuie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104652611180248
Gluguță Măciucă  •  05 Iulie 2020, 09:17

Cred că jucătorii de la Juve îi spun Ventilă lui Sarri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează